Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek mikor fogadják el, hogy a nőknek igenis JOGOSAN magasak az elvárásaik?
Vagy ha nem jogosan, tök mindegy, mert egyszerűen megtehetik, hogy válogassanak, mert a legtöbb férfi:
- simán igent mond egy átlagos nőre és a vele járó ingyen numerára is, ha az húscafatként odadobja magát
- vagy úgy nevelte az anyja, hogy a nőknek kérdés nélkül be kell hasalni, és feltétel nélkül ki kell szolgálni a "PÁRUNKAT"
- meg eleve vannak ugye "ducikedvelő" férfiak, és természetesen a vonzó férfiak között is, tehát az ember lányának nem kell aggódni a plusz kilók matt sem, főleg mivel azok általában gyógyíthatatlan betegség miatt jönnek fel
Eközben az incelek meg:
- nem ettem eleget fiatal korukban és nem edzettek eleget, hogy magasak legyenek, hogy tetszenek a nőknek
- nem tanultak és nem dolgoztak eleget (miután kigyúrták magukat 16 évesen persze), hogy pénzük legyen és elismertek legyenek
- és mindenféle hülyeségeket olvasnak, ami miatt tévesen látják a világot és nem akarják elfogadni, hogy a férfi dolga, hogy a PÁRJÁÉRT megtegyen mindent, feltételek és kérdés nélkül.
na, a másik klasszikus gimis oltás...elég szomorú, hogy te tényleg ezen a 16 éves szinteden ragadtál meg és ezekkel a taktikákkal próbálsz evickélni "felnőtt" életedben is
szóval: nem tudsz rólam semmit. Persze úgy adod elő az oltást, mintha ismernél, és állitasz egy valótlanságot.
És azt ÉRZED hogy ez a jó oltási taktika, mert ugy ÉRZED, hogy ez egy társasági szituációban élőben müködne, mivel ezerszer láttad már müködni. Meg a primitiv agyi részeidbe kódolt társasági ösztönök amúgy is ezt diktálják és te ezeket nem tudod és nem is akarod felülirni.
csak sajnos ez az internet, és itt máshogy müködnek a dolgok.
csak hogy ez neked sajnos nem esik le....mert korlátozott vagy ilyen tekintetben.
ja mostmár meg visszazuhantál általános iskolás oltogatási szintre.
bámulatos
az a helyzet, hogy én is hasonlóképpen gondolom azzal a különbséggel, hogy én nem csak érzelmileg vagyok képes észrevenni az embereket, MINT EGYESEK
hanem én elég hamar észrevenném, hogy milyen ember vagy, a küllemed, a gesztusaid, testbeszéd, hanghordozás stb alapján.....és le is néznélek.... :(
és egyébként nem tünik fel, hogy te bármit fröcsöghetsz az az én életemet semmilyen formában nem tudja befolyásolni?
De valamiért mégis fröcsögsz mert úgy látszik hogy a kr. e 100.000-ben lemaradt agyi részeidnek ez egy elvi kérdés.
De nyugi, ettől neked sem fog kevesebb gomba jutni az erdőben (csakhogy a 100.000 évvel ezelőtti agyi részeid is tudjanak valami számukra értelmezhetőt találni a sorok között)
20-as, hát hogy lehetne nekem esélyem? Hát én már elkéstem nem?
Nem mindenki születhet NORMÁLISNAK UGYEBÁR????
aki elkésett az inkább kösse fel magát nem? Vagyis nem! kényszermunka, nemde? Hogy a NORMÁLIS emberek élete könnyebb legyen, NEMDE? MErt ŐŐŐŐŐK, na ŐŐŐŐK...ők a teremtés koronái.
aztán most mivel torz a társadalmi berendezkedés, ezek az emberek hiteltörlesztőkön raboskodnak, és szerény fizetéseken tengődnek, stb.
HÁT JÓVAN EZIGY?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!