Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek mikor fogadják el, hogy a nőknek igenis JOGOSAN magasak az elvárásaik?
Vagy ha nem jogosan, tök mindegy, mert egyszerűen megtehetik, hogy válogassanak, mert a legtöbb férfi:
- simán igent mond egy átlagos nőre és a vele járó ingyen numerára is, ha az húscafatként odadobja magát
- vagy úgy nevelte az anyja, hogy a nőknek kérdés nélkül be kell hasalni, és feltétel nélkül ki kell szolgálni a "PÁRUNKAT"
- meg eleve vannak ugye "ducikedvelő" férfiak, és természetesen a vonzó férfiak között is, tehát az ember lányának nem kell aggódni a plusz kilók matt sem, főleg mivel azok általában gyógyíthatatlan betegség miatt jönnek fel
Eközben az incelek meg:
- nem ettem eleget fiatal korukban és nem edzettek eleget, hogy magasak legyenek, hogy tetszenek a nőknek
- nem tanultak és nem dolgoztak eleget (miután kigyúrták magukat 16 évesen persze), hogy pénzük legyen és elismertek legyenek
- és mindenféle hülyeségeket olvasnak, ami miatt tévesen látják a világot és nem akarják elfogadni, hogy a férfi dolga, hogy a PÁRJÁÉRT megtegyen mindent, feltételek és kérdés nélkül.
nyilvanvalo, hogy trollkodsz. persze lesz sok ostoba, aki ezt nem latja at es beleall a provokaciodba, mert egesz ugyes az itteni atlagszinvonalhoz kepest.
en annyi tennek hozza csak, hogy tokmindegy, mit ironizalgatsz itt ossze-vissza, senkinrk semmi koze a masik elvarasaihoz. ha nem talal annak megfelelo part, az az o dolga. igen, ez azt jelenti, h nrmtek, inceleknek is lehetek elvarasaitok, nekem tok mondegy, csak mig ti szuzen haltok meg, addig en meg a ‘magas elvarasaimmal’ is talaltam egy szereto part.
bocsánat, de az inceleket és a férfiakat úgy általában RENDSZERSZINTEN gyalázzák és ez támogatott
bár bocsi, de ezen a "szerető pár" szón kicsit röhögtem, mert már a megfogalmazásod is azt sugározza, hogy csak az számit hogy téged szeressen a pár és teljesitse a funkcióját, hogy jobbá tegye az életedet.
És ő meg érje be azzal, hogy ..... te "vagy neki"
szóval hogy te szereted-e....hát az ne legyen érdekes
itt cask az az érdekes ,hogy a TE érzéseidet és szükségleteidet teljesítse a pacák. ;)
Az incelek is elég mélyen vannak, de milyen lelkiállapot kell ahhoz, hogy valaki öncélúan őket provokálja, beléjük rúgjon? (Az természetesen más eset amikor ők kezdik egy idióta kérdéssel)
Semmivel nem különb mentalitás ez.
de hát hogy mondhatsz ilyet?
amikor a nők nem találnak párt az társadalmi megértést és támogatást kíván
amikor a férfiak nem találnak párt akkor meg ők a hülyék és még beléjük is rúgnak?
Senkit nem érdekel, ha egy egy számára ismeretlen nő vagy férfi szingli. Téged mit érdekel? Az, hogy te úgy látod, ahogy leírtad, az a te dolgod.
12: nagyon tultoltad mar a trollkodast, bena. azt hittem, ugyesebb leszel.
de akkor a te kedvedert atirom ‘gyulolkodo parra’, igy jobb??
jaj...látom betalált
szóval élvezed, hogy a "párod", szeret, tehát jó sok pénzt keres "nektek" és jó a külleme és minden hülyeségedre felül, és mindig te vagy a középpontban. És hogy úgy általában sok mindent megengedhetsz magadnak, mert ő SZERET és nem szól ezekért.
az inkább béna, hogy amikor betalál egy beszólás akkor elkezdesz övön alul csápolni, aztán azt hiszed, hogy a fröcsögés majd itt is elveszi a rivaldafényt máshova mint a társaságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!