Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelek mikor fogadják el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek mikor fogadják el, hogy a nőknek igenis JOGOSAN magasak az elvárásaik?

Figyelt kérdés

Vagy ha nem jogosan, tök mindegy, mert egyszerűen megtehetik, hogy válogassanak, mert a legtöbb férfi:

- simán igent mond egy átlagos nőre és a vele járó ingyen numerára is, ha az húscafatként odadobja magát

- vagy úgy nevelte az anyja, hogy a nőknek kérdés nélkül be kell hasalni, és feltétel nélkül ki kell szolgálni a "PÁRUNKAT"

- meg eleve vannak ugye "ducikedvelő" férfiak, és természetesen a vonzó férfiak között is, tehát az ember lányának nem kell aggódni a plusz kilók matt sem, főleg mivel azok általában gyógyíthatatlan betegség miatt jönnek fel

Eközben az incelek meg:

- nem ettem eleget fiatal korukban és nem edzettek eleget, hogy magasak legyenek, hogy tetszenek a nőknek

- nem tanultak és nem dolgoztak eleget (miután kigyúrták magukat 16 évesen persze), hogy pénzük legyen és elismertek legyenek

- és mindenféle hülyeségeket olvasnak, ami miatt tévesen látják a világot és nem akarják elfogadni, hogy a férfi dolga, hogy a PÁRJÁÉRT megtegyen mindent, feltételek és kérdés nélkül.

2021. nov. 28. 10:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 anonim ***** válasza:
80%
Szeretnék pozitív lenne, hogy valaki nem viselkedne ilyen bunkó módon egy amúgy ártatlan, de beteg közösséggel szemben.
2021. nov. 28. 12:08
 52/86 A kérdező kommentje:

hát nem tudom de a 49-es pont elkezdett mocskolódni az autistákon is

pedig ha tájékozott lenne, akkor tudná, hogy az autisták is kezdenek bekerülni a propaganda által védett csoportok közé, úgyhogy csak néhány év és egy-egy hasonló kommentért már rád fogja rúgni az ajtót a szivárványos kommandó

de nem is tudom melyik a nagyobb cink, ha én autista vagyok, vagy ha te olyan normák szerint müködsz, amikért teljesen felesleges volt eljönni a civilizációig, mert a te agyi müködésed sokkal jobban passzol egy törzsi közösséghez

2021. nov. 28. 12:10
 53/86 A kérdező kommentje:

51, na mivan mostmár autistának sem vagyok jó?

pedig anno milyen vehemenciával dobálták rám hogy én csak egy hülye autista vagyok

ellenben ha jönne a rendőr amiért nincs rajtam maszk, akkor nem mondhatnám neki hogy bocsánat, de az "emberek" autistaként diagnosztizáltak, ez erősebb érv mint egy orvos véleménye.

és mint ahogy a PCOS miatt túlsúlyos nőket is TILOS megszólni, igy az autistákat is.

NEMDE?

2021. nov. 28. 12:12
 54/86 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező, menj játszani. Senkit nem érdekel a gyerekes szitkozódásod.
2021. nov. 28. 12:13
 55/86 A kérdező kommentje:

á, mostmár nincs kedvem....tudjátok....én az érzéseimnek élek és most "nincs kedvem" játszani.

CSAK AZ ÉRZÉSEK!

2021. nov. 28. 12:14
 56/86 anonim ***** válasza:
95%
Akkor beszélj valakivel, aki kezel téged. Majd ő segít megérteni az érzéseidet.
2021. nov. 28. 12:17
 57/86 A kérdező kommentje:

KEZEL?

de hát az nem kidobott pénz? Elzárás kell nem? Meg nem hiába volt régen a taigetox

még szerencse hogy a normális embereknek normális gyereke születik, a nem normálisak meg úgysem szaporodhatnak, NEMDE?

2021. nov. 28. 12:18
 58/86 anonim ***** válasza:
90%
Semmi baj, ne hergeld fel magadat, az nem tesz jót. Beszélj a kezelőddel. Majd ő segít a tévképzeteidben.
2021. nov. 28. 12:20
 59/86 A kérdező kommentje:

KEZEL?

de hát az nem kidobott pénz? Elzárás kell nem? Meg nem hiába volt régen a taigetox

még szerencse hogy a normális embereknek normális gyereke születik, a nem normálisak meg úgysem szaporodhatnak, NEMDE?

2021. nov. 28. 12:20
 60/86 anonim ***** válasza:
96%
Jelentettem a kérdést, meg a kérdező legtöbb hozzászólását..mert ami itt megy, az provokálás, hogy a kérdező tudjon kivel veszekedni egy jót.
2021. nov. 28. 12:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!