Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek mikor fogadják el, hogy a nőknek igenis JOGOSAN magasak az elvárásaik?
Vagy ha nem jogosan, tök mindegy, mert egyszerűen megtehetik, hogy válogassanak, mert a legtöbb férfi:
- simán igent mond egy átlagos nőre és a vele járó ingyen numerára is, ha az húscafatként odadobja magát
- vagy úgy nevelte az anyja, hogy a nőknek kérdés nélkül be kell hasalni, és feltétel nélkül ki kell szolgálni a "PÁRUNKAT"
- meg eleve vannak ugye "ducikedvelő" férfiak, és természetesen a vonzó férfiak között is, tehát az ember lányának nem kell aggódni a plusz kilók matt sem, főleg mivel azok általában gyógyíthatatlan betegség miatt jönnek fel
Eközben az incelek meg:
- nem ettem eleget fiatal korukban és nem edzettek eleget, hogy magasak legyenek, hogy tetszenek a nőknek
- nem tanultak és nem dolgoztak eleget (miután kigyúrták magukat 16 évesen persze), hogy pénzük legyen és elismertek legyenek
- és mindenféle hülyeségeket olvasnak, ami miatt tévesen látják a világot és nem akarják elfogadni, hogy a férfi dolga, hogy a PÁRJÁÉRT megtegyen mindent, feltételek és kérdés nélkül.
nem tunik fel, hogy legalabb 2-en, 3-an valaszolunk neked, luzer?
valoban, ezek semmilyen formaban nem befolyasoljak az eletedet, igy is, ugy is szuzen fogsz megdogleni 😂
29...hát nem tudom, kicsit úgy vagyok vele, mint a nárcisztikus jónők, akik élvezik hogy a kinézetük miatt félnek tőlük az emberek és még rá is játszanak.
nekem az intelligenciám magasabb az átlagnál, aztán mostanában kezdek rájönni, hogy elég sértő dolgokat tudok intelligensen írni az embereknek és bármennyire is próbálnak visszaütni, és mindig lentebb tudom tenni a lécet és a végén azért kicsit látszik hogy meg vannak ijedve ezek az emberek.
de hát bocsi...most csak visszamegy a karma , mert anno amikor még gyenge voltam, akkor engem is állandóan bántottak. Köszönjétek a "normális" embertársaitoknak.
31 jaj a klasszikus szüzen fogsz megdögleni frázis.
óvóda kiscsoport
én is tudok oltogatni. Szóval hogyis állsz a fizetéssel te robika? Itt nagy a pofád, aztán a fizetésed meg nem fényes, és 0 esélyed van rá, korlátozottságod miatt, hogy valaha jól keress. De nem kell aggódj, van szociális temetés.
33...persze persze nem érdekel hogy mi van más férfiakkal, kivéve ha a "párodat" megunod, mert már nem hozza azokat a funkciókat "ami miatt beleszerettél"
olyankor hirtelen érdekes lesz hogy mi van más férfiakkal, hiszen nézed hogy mikor és hogyan lehetne dobbantani egy jobb pasihoz.
‘nekem az intelligenciám magasabb az átlagnál’
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
‘ aztán mostanában kezdek rájönni, hogy elég sértő dolgokat tudok intelligensen írni az emberekne’
nem, nem sertoket irsz, csak kirohogteted magad a szanalmas okoskodo pattogasoddal. imadom, amikor full nyomorult emberek mindig azzal ervelnek, hogy ‘En Az AtLAgNaL OkOsAbB vAgYoK🤤’ es ezzel altatjak magukat, hogy ezert szamkivetettek, kozben csak azert, mert luzerek.
most épp az a problémám hogy meg akarok venni egy telefont de nagyon kevés helyen árulják
komolyan, mint a szocializmusban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!