Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelek mikor fogadják el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek mikor fogadják el, hogy a nőknek igenis JOGOSAN magasak az elvárásaik?

Figyelt kérdés

Vagy ha nem jogosan, tök mindegy, mert egyszerűen megtehetik, hogy válogassanak, mert a legtöbb férfi:

- simán igent mond egy átlagos nőre és a vele járó ingyen numerára is, ha az húscafatként odadobja magát

- vagy úgy nevelte az anyja, hogy a nőknek kérdés nélkül be kell hasalni, és feltétel nélkül ki kell szolgálni a "PÁRUNKAT"

- meg eleve vannak ugye "ducikedvelő" férfiak, és természetesen a vonzó férfiak között is, tehát az ember lányának nem kell aggódni a plusz kilók matt sem, főleg mivel azok általában gyógyíthatatlan betegség miatt jönnek fel

Eközben az incelek meg:

- nem ettem eleget fiatal korukban és nem edzettek eleget, hogy magasak legyenek, hogy tetszenek a nőknek

- nem tanultak és nem dolgoztak eleget (miután kigyúrták magukat 16 évesen persze), hogy pénzük legyen és elismertek legyenek

- és mindenféle hülyeségeket olvasnak, ami miatt tévesen látják a világot és nem akarják elfogadni, hogy a férfi dolga, hogy a PÁRJÁÉRT megtegyen mindent, feltételek és kérdés nélkül.

2021. nov. 28. 10:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/86 anonim ***** válasza:
27%

Mindenki magából indul ki. Az, hogy te nőként így viselkednél semmit sem jelent azt nézve, hogy a nők hogyan viselkednek, eleve nem lehet általánosítani.

2021. nov. 28. 11:46
 42/86 A kérdező kommentje:

38....az hogy kazincbarcikán van lakásod, tudod hogy nem számit...

én is az átlag felett keresek (csak itt nem a 240 nettódat kell érteni), de én még a medián felett is vagyok jóval

és képzeld nekem is van lakásom, már 10 éve, csak éppen budapest belvárosában.

2021. nov. 28. 11:47
 43/86 anonim ***** válasza:
87%

42: jolvan incelkem, almodozz csak. nekem meg villam van a rozsadombon es havi netto 2 millios fizum. kb ennyire lehet teged komolyan venni.

mondom, verd ki, majd lehiggadsz.

2021. nov. 28. 11:50
 44/86 A kérdező kommentje:

csak 2 millió? rózsadombi villás emberek nem 2 millót keresnek...2 milliót keresnek a törökbálinti újgazdag telepen lévő mediterrán tipusu tüzépbarokk háztulajdonosok

na mindegy, én meg vagyok xv. pius pápa

na lejött a the plague tale, téptem gamezni

2021. nov. 28. 11:54
 45/86 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező, az anyagi helyzetedtől még nem lesznek értelmesebbek a válaszaid. Ettől nem leszel intelligensebb, mint ahogy te azt gondolod, sőt, inkább nevetséges, hogy azt hiszed ezzel többet érsz el egy beszélgetésben.

Nekem Rómában van egy panorámás, gyönyörű lakásom pár perc sétára a Colosseumtól. Elértem bármit azzal, hogy leírtam ezt? Nem, mert semmi köze az itteni beszélgetéshez.

2021. nov. 28. 11:55
 46/86 anonim ***** válasza:
81%

Arthur meghal, Hugo-nak pedig a végén úgyis el kell menekülnie a városból, miután Vitalis meghal. ;)

2021. nov. 28. 11:57
 47/86 A kérdező kommentje:

jólvan jólvan, de emberek miért gondolják azt hogy ha nekik "szerető pár" megnevezéssel ellátott valakijük van akkor ők már egy magasabb szintet képviselnek?

Ráadásul nagyon jól tudják magukról, ha sok midnent saját erőből nem értek el az életben, mert csak többé kevésbé robotoltak, aztán abból lett valami kis megélhetésük

de sosem érzem azt hogy olyan emberek okoskodnak akik tényleg meg tudták magukat változtatni és egy magasabb szintre kerülni.

a legtöbb ember tetőzik 16 évesen és azokkal a szociális képességekkel próbál csúszni mászni a felnőtt életében is.

2021. nov. 28. 11:59
 48/86 A kérdező kommentje:

46, mivel autista vagyok, igy mindig elolvasom előre a plotot...

a spoilerezés csak a magadfajta primkó, érzelemvezérelt embereket zavarja ;)

2021. nov. 28. 12:00
 49/86 anonim ***** válasza:
86%

Nem szeretnélek az autizmusod miatt sértegetni, de ennek fényében már egyértelmű, hogy miért hadarsz össze ennyi ostobaságot. Nem tudom hol helyezkedsz el a spektrumon, de érezhetően már azon a részén, ahol nem vagy tisztában a különböző szociális viselkedési formákkal és nem veszed észre, hogy te magad hogyan viselkedsz.

Menj, játszogass egy kicsit, majd mutasd meg a gondozódnak, pszichológusodnak, szülődnek, az itteni fröcsögésedet.

2021. nov. 28. 12:03
 50/86 anonim ***** válasza:
81%

49.

Kivéve, ha a kérdés kamu és az autisták bemocskolása is a trollkodásának része.

2021. nov. 28. 12:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!