Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek! az ötletem megoldaná a társkeresési problémák nagy részét?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam hogy felkéne állítani egy független bizottságot, amely minden nagykorú állampolgár sex market value-ját meghatározná. Ezek után az állampolgárok kapnának egy egyedi igazolványt az SMV-jük feltűntetésével. És ezekután mindenki csak a saját "kasztjába" tartozó személlyel randizhatna és kavarhatna. Pl. egy 5/10-es csaj egy 5/10-es pasival.

Így megszűnne egy csomó, ma meg lévő probléma. Pl. hogy a 4/10-es csajok is a 10/10-es álomlovagról álmodoznak, mert az nekik "jár", aztán ha nem kapjákk meg, megy a hiszti. Vagy hogy a 9/10-es alfacsávó kapcsolatot hazudva levarrja a 6/10-es csajt, aztán faképnél hagyja, mert már sorba áll érte a következő bige.

Egyedül az alfáknak lenne rosszabb, hogy nem dughatnák végig a csajok 80%-át, de ezt kilehetne bírni.

Plussz! Kategórián bellül szabadon lehetne választani így a szabad választás lehetőssége is meg maradna.

2021. nov. 27. 10:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Ennyire unatkozol vagy ekkora idióta vagy?
2021. nov. 27. 10:59
 2/14 anonim ***** válasza:
89%

Ott bukik az elméleted, hogy én lehetek 10/10-es valakinek, míg másnak 10/3as. És ez külsőre megy csak? Ha én 10/10es vagyok de belsőre egy 10/5-s srác fog meg akkor mi van?

Szabad akarat van, bárki választhat bárkit. Nem tudom neked ki hisztizik ha nem kapja meg aki “jár” neki, de nem kötelező meghallgatni a hisztijét es problem solved.

Ha meg az a bajod, hogy így nem választ téged senki, akkor nyugodj meg ez a rendszer se változtatna ezen.

2021. nov. 27. 10:59
 3/14 anonim ***** válasza:
83%

"így 5/10-es csaj egy 5/10-es pasival."

Idáig olvastam, Tudod, a szépség szubjektív, lehet aki neked egy 5/10-es, az másnak 3/10 vagy esetleg 7/10-es.

Mint ahogy nekem egy csaj mondjuk 6/10, de másnak 2/10.

Érted, vagy fogalmazzam meg úgy, hogy egy óvodás is megértse?

2021. nov. 27. 11:02
 4/14 anonim ***** válasza:
88%
Ezt már meglépte a természetes kiválasztódás. A hozzád hasonló lúzerek egyedül maradnak, a normálisabbja meg éli világát.
2021. nov. 27. 11:02
 5/14 anonim ***** válasza:
76%

Én rossz vagyok matekból, ezért segíts!

Ő "hanyas"? [link]

Mert nem modell, hanem egy sima metró őr, Brazíliában.

És ő? [link] Mert ő meg annyira gazdag, hogy sose fogy el a lóvéja.

És ő? Mert ugye bitang jó nő...de román C. [link]

2021. nov. 27. 11:04
 6/14 anonim ***** válasza:
85%

Oké, tegyük fel bevezetik. Mi van, ha én elmegyek konditerembe, fitness testem lesz és neki állok sminkelni, meg úgy öltözni. Tehát pikk-pakk 10/8as leszek alsó hangon, de korábban 10/6nak vagy 7nek lettem belőve. Milyen gyakran vizsgálják újra a dolgot? Vagy a 20/8as pasi elhagyja magát a kapcsolat alatt, meghízik, igénytelen lesz és már nem kell nekem. Ki és mikor vizsgálja újra, hogy még mindig abba a kasztba tartozik-e? Vagy teszem azt, a pár egyik tagja alaposabb lesz, vagy a nő szülés után már nem tér vissza a fitnesshez, de szeretik egymást a kapcsolatuk működik. Akkor a szex piaci érték csökkenése miatt el kell válniuk?

Egyébként összességében nem oldalnál meg semmit. A nők többsége nem vágyik a szexre olyannal aki számára nem vonzó. Tehát, aki most talál nőt 10/5ös fasziként az majd talál akkor is, mert tud olyat, amitől vonzó lesz. Aki most nem talál, az akkor sem fog, mert legfeljebb donornak használják majd, meg pár évig elviselik amíg a gyerek nagyon kicsi és kell a segítség, aztán lépnek. Mert senki nem akar olyan párt, aki semmit nem vált ki belőle, esetleg taszítja.

És ez egyébként továbbra se csak a külső jegyek függvénye.

2021. nov. 27. 11:05
 7/14 anonim ***** válasza:
85%
Ezt az ostoba agyszüleményedet évek óta írogatod 🤦
2021. nov. 27. 11:20
 8/14 anonim ***** válasza:
86%
Ott bukik, hogy neked sejtelmed sincs, hogy két ember miért jön össze, és mi tartja őket össze hosszú évekig.
2021. nov. 27. 11:30
 9/14 anonim ***** válasza:
10%
"Ha én 10/10es vagyok de belsőre egy 10/5-s srác fog meg akkor mi van?"---Akkor ez azt jelentené, hogy kétszeresen a szinted fölötti után ácsingózol és esélytelen vagy, a másik lehetőség, hogy 0/10-es vagy matekból :)
2021. nov. 27. 12:12
 10/14 anonim ***** válasza:
78%
Bizottsági tagok 10/? lesznek?
2021. nov. 27. 13:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!