Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van incel ismerősöd, vagyis akinek feltehetőleg még soha nem volt párkapcsolata, és feltételezhetően még szűz?
Jópár ilyen ismerősöm van 30 felett,de 20-asok is vannak.
A legtöbbnél elég egyértelmű, hogy miért van egyedül. Magukat teljesen elhanyagolják, semmit nem hajlandóak fejlődni, nem járnak el semerre, csak neten "ismerkednek". Én is 30 múltam már és régóta egyedül vagyok, nálam az a különbség hogy én próbálok haladni, fejlődni az életben de sajnos eddig semmi eredménye, pedig emberek közé is járok, sok ismerősöm van, köztük nők is, mégsincs semmi.
30#
Te általánosítottál, a sokszor megkapott "azt hiszitek hogy nektek JÁR a nő?" dologgal
Az a lényeg hogy ez a tipikus szöveg hamis ferdítés és általánosítás
Egyrészt kizárólag incelgyűlölőktől hallhatjuk ezt a szöveget, mert incelt ilyet állítani még nem láttam.
Persze aki nők konkrét elosztásának szükségéről beszél, az vádolható azzal hogy ő azt hiszi jár neki nő. De miből gondolod azt, hogy aki incel és olyan "inceles" megnyilvánulásai vannak (inceles kifejezések használata), az mind női újraelosztást követel?
Ez egy "szerény" kisebbség elgondolása, akik az incelek egy részét alkotják, kb. olyan mintha a melegekre mind ráfognád hogy pedofilok is akik kisfiúkat rontanak meg
Érted a problémát?
Általánosítás, helytelen
Még mindig nem ezt mondtam, de most már szerintem hagyjuk, ne offoljunk, mert nincs értelme.
Egyezzünk meg, hogy vannak olyan incelek, akik konszolidáltan gondolkoznak és vannak olyanok, akik nem.
És kérlek fogadd el, hogy vannak olyanok is, akiknek nincs sikere a párkeresésben, mégsem definiálják magukat incelnek.
Az egész mondanivalómnak ennyi volt a lényege.
"És kérlek fogadd el, hogy vannak olyanok is, akiknek nincs sikere a párkeresésben, mégsem definiálják magukat incelnek."
Nem mindenki ismeri a fogalmat egyáltalán, úgyhogy ez lényegtelen
Emellett a való életben én sem definiálom magamat szinte soha senki előtt annak, legtőbben a szót sem hallják a számból
Attól még vagyok aki vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!