Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van incel ismerősöd, vagyis akinek feltehetőleg még soha nem volt párkapcsolata, és feltételezhetően még szűz?
7: Én ugyan nem szavaztalak le, de 19 évesen még ne incelezd magad, amiért még nem volt kapcsolatod. Itt vagy öt incel ír folyamatosan, vagy pedig divat lett a dologból, mindenesetre rengeteg hozzászólásban vagy kérdésben vallják magukat incelnek.
Lehet, hogy van olyan srac, aki 30 felett se látott közelről nőt, de ez csak az ő belső (!) korlátain múlhat szerintem.
De hogy 19 évesen leincelezd magad, az egy kicsit túlzas szerintem. Ne erőltesd magadra ezt a szart, nyugodj meg, menni fog a csajozás.
8as, nkm egyik sem áll fennt, az első régen megvolt, de már kijavítottam. Évek alatt felönfejlesztettem magam, izgalmasabb ember lettem, lett humorérzékem, nyertem önbizalmat, határozottabb és magabiztosabb lettem, járok edzeni. Igysincs senkim.
19f incel-jellegű valami, de szimplán csak szerencsétlen vok vagy nem tom
Attól hogy fiatal vagy 12# még incel lehetsz
Ha szűz vagy, akkor nyilvánvalóan, ha nem vagy már az, akkor csakis akkor vagy az, ha a szerencsétlenséged miatt annak tekinted magadat.
Amint nagykorú az ember, igenis számít hogy szűz vagy-e sem, mert alapjaiban határozza meg a személyiséget
13, 12: hogy egy 19 éves srác nem volt még nővel, szinte normális. A stílus, ahogy a 19 éves 12-es ír, simán jó a csajozásra, pláne, ha foglalkozik magával. Nekem ekkoriban volt az első komolyabb barátnőm, vele feküdtem le először.
Miért kellene 18 évesen végigkefélni a környéket? Nem, nem azt mondom, hogy ördögtől való, de hogy "kötelező elvárás" lenne, az erős túlzás.
"hogy egy 19 éves srác nem volt még nővel, szinte normális."
Pontosan, ezért egy incel "szinte normális"
Gyakorlatilag nem egészen
15: Akkor egy nyolc-tíz éves srác is incel? Ha létezik a kategória, márpedig úgy tűnik, hogy létezik, akkor miért üresítitek ki azzal, hogy kieszitek az egyenlőségjelet a 35 és a 19 éves szűzek közé? A 35 éves már kész férfi, az átlagos 19 éves csak jogilag (és persze szexuálisan) az, de gondolkodásban még közel sem.
Bocs, hogy elkanyarodtam a topictól!
,,Miért kellene 18 évesen végigkefélni a környéket? Nem, nem azt mondom, hogy ördögtől való, de hogy "kötelező elvárás" lenne, az erős túlzás."
2szer volt már olyan hogy akivel ismerkedtem megkérdezte mikor volt utoljára barátnőm/ volt e már. Nyilván nem hazudtam nekik, mi értelme lett volna, de óvatosan fogalmaztam meg nekik hogy nem volt. Ha összejöttünk volna, igyse ugyse birnám eltitkolni, kijönne hogy béna vagyok szűzként az ágyban és még csókolózni se tudok. Mindkettő meglepődött, azt mondták hogy nem is sejtették rólam, de nem szóltak be meg semmi. Mindkettő kb váratlanul néhány nap mulva kioffolt. Az egyikkel még csók is volt, jelezte is finoman hogy béna vagyok benne xd. Pedig normális csajok voltak, nem krvák. Most akkor én ebből azt szűrjem le hogy ugyan nem mondja ki senki nyiltan de gáznak tartják a nők hogy szűz az ember 20felé? Vagy hazudjam be hogy volt már barátnőm? Xd
19f incel
3,7,12 voltam
6-os!
Ilyen tényleg van?
Csak azért kérdem, mert én is ilyen vagyok csak férfiban.
Mesélsz róla privátban, ha megkérlek?
Azért mert nem lehet hol egyértelmű határvonalat húzni, pedig szükség van rá a fogalommegatározáshoz
Jobb híján 18 felett mondhatunk valakit incelnek
Te hol húznád meg a korhatàrt és mi alapján?
Vevő vagyok az értelmes érvekre
"megkérdezte mikor volt utoljára barátnőm/ volt e már. Nyilván nem hazudtam nekik, mi értelme lett volna, de óvatosan fogalmaztam meg nekik hogy nem volt."
Óriási hiba!
Hazudni kell mint a vízfolyás, mert kötelező, van értelme. Nem kell félni, nem tudják bizonyítani hogy szűz vagy, csak nem szabad félni. Ha ennyire zavar, menj el prostihoz az segíthet rajtad, de amúgy a problémád hogy nem mersz hazudni. Hazudni kötelességed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!