Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Marvel szuperhősök nagy része gyakorlatilag incel?
Azok alapján amiket itt olvastam, azt szűrtem le, hogy amiatt lesz valakiből incel, mert külsőleg csúnya és/vagy csóró. Elnézve a Marveles szuperhősöket, ők még úgy is önkéntelen cölibátusban nyomták, hogy valamely kritériumnak megfeleltek. Tony Stark például tele volt pénzel, mégsem volt szerencséje a nőkkel. Őt Pepper Pots rángatta ki az incel létből. Amerika Kapitány kifejezetten sármos pasi. Mégsem kerül közel sosem nőhöz. Az első rész végén már majdnem randizik egyet, erre lefagyasztják, és az sem jön neki össze. Bruce Benner gyakorlatilag hozzá sem mer szólni a nőkhöz. Egyedül Natasával alakul ki valamiféle kapcsolata, de ő is a friendzoneba rakja gyorsan. Peter Parker, alias a Pókember pedig az incel fogalom szótári meghatározása. Ekkora életre alkalmatlan lúzert még a föld nem hordott a hátán. Főleg ez a Tom Hollnados verzió. Mert Andrew Garfield legalább összeszette Gwen Stacyt, sőtmég Tobey Maguire is nagy nehezen összejött Mary Jane-el tehát az ő Peter/Pókember karakterük idővel megszűnt incelnek lenni. Bár szerintem Maguire Mary Jane mellett is incel maradt a lelke mélyén. Mordályt, vagy Drexet már inkább ne is említsük.
Tulajdonképpen Sólyomszem, vagyis Clit Barton az egyetlen aki egy normális családmodellt követett. Thor és Űlord pedig azok, akiket nevezhetünk Chadnek. Előbbinek főleg nem volt gondja a csajozással, de utóbbi is megfelel a külső kritériumoknak.
Öszsességében viszont elmondhatjuk, hogy ezek a szuperhősök annyira incelek, hogy még egy milliárdosnak, és egy jól kinézőnek is csajozási gondjai voltak, és sokáig a magány sújtotta őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!