Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Marvel szuperhősök nagy része gyakorlatilag incel?
Azok alapján amiket itt olvastam, azt szűrtem le, hogy amiatt lesz valakiből incel, mert külsőleg csúnya és/vagy csóró. Elnézve a Marveles szuperhősöket, ők még úgy is önkéntelen cölibátusban nyomták, hogy valamely kritériumnak megfeleltek. Tony Stark például tele volt pénzel, mégsem volt szerencséje a nőkkel. Őt Pepper Pots rángatta ki az incel létből. Amerika Kapitány kifejezetten sármos pasi. Mégsem kerül közel sosem nőhöz. Az első rész végén már majdnem randizik egyet, erre lefagyasztják, és az sem jön neki össze. Bruce Benner gyakorlatilag hozzá sem mer szólni a nőkhöz. Egyedül Natasával alakul ki valamiféle kapcsolata, de ő is a friendzoneba rakja gyorsan. Peter Parker, alias a Pókember pedig az incel fogalom szótári meghatározása. Ekkora életre alkalmatlan lúzert még a föld nem hordott a hátán. Főleg ez a Tom Hollnados verzió. Mert Andrew Garfield legalább összeszette Gwen Stacyt, sőtmég Tobey Maguire is nagy nehezen összejött Mary Jane-el tehát az ő Peter/Pókember karakterük idővel megszűnt incelnek lenni. Bár szerintem Maguire Mary Jane mellett is incel maradt a lelke mélyén. Mordályt, vagy Drexet már inkább ne is említsük.
Tulajdonképpen Sólyomszem, vagyis Clit Barton az egyetlen aki egy normális családmodellt követett. Thor és Űlord pedig azok, akiket nevezhetünk Chadnek. Előbbinek főleg nem volt gondja a csajozással, de utóbbi is megfelel a külső kritériumoknak.
Öszsességében viszont elmondhatjuk, hogy ezek a szuperhősök annyira incelek, hogy még egy milliárdosnak, és egy jól kinézőnek is csajozási gondjai voltak, és sokáig a magány sújtotta őket.
Ez betette a kaput. Eleve egy szuperhősös sztorinak nem az a fő szála, hogy melyik mekkora csajozógép. Vannak, meg voltak nők az életükben, aztán kb. ennyi. Egyébként elég lerágott csont már ez a szuperhősösdi, már a 90-es években olvasgattuk képregényben ezeket.
Itt van egy pár.
Kisfiam! Az megvan, hogy Tony levarrta a szőke Brown egyetemen végzett csajt? Egyéjszakára? Vagy amikor az első reszben a magángepen ott bulizott egy halom sztriptiztáncossal?
Vagy a mandarinos részben amikor megjelent a biológus csaj, akivel régen dugott, és most segitsegert jott?
Én elég tájékozatlan vagyok szuperhős ügyileg, de a vasember még nekem is meg van, hogy menő volt a saját életében is, nem, csak a bádogdobozzal. Arról nem is beszélve, hogy a színész milyen sármos. Pont egy kifejezetten vonzó embert sikerült "lekapnod a polcról".
Arról nem is beszélve, hogy ezek a karakterek, mindegy melyiket nézzük, vonzóak a nők számára, néhánynak a külseje is kifejezetten vonzó.
Loki (Thor filmek negatív alakja) pl szerintem közelebb áll az incelhez, ha már muszáj valakit keresni. Elégedetlen, sunyi, agresszív, szerintem beteges a külseje, nagyon fehér bőr, fura arcszerkezet és úgy általában csak egy mellék játékos, aki azért annyira senkinek nem hiányozna.
Aki nálam jobban ismeri ezeket a filmeket, nyugodtan javítson ki, mert tényleg sok a vak foltom. De ha már valakit muszáj, ő közelebb áll hozzá számomra, mint bárki akit felsoroltál, pedig nő vagyok.
Hát a karakter szempontjából még akár igaz is lehetne, amit írtál, de Lokinak sosem volt központi témája a csajozás, mert a világuralomra törő tervei ennél azért jobban lekötötték. Ráadásul alakváltó, így ha csajozni támadt volna kedve, bárki alakját magára ölthette volna, nem lett volna neki nagy mutatvány skalpokat gyűjteni.
Fun fact: a Lokit alakító színész (Tom Hiddleston) kifejezetten az egyik legnépszerűbb szereplő, különösen a nők körében ;)
+1 Loki fun fact: egyúttal genderfluid és biszexuális. Még csak nem is a "hoolywoodi b.zilobbi" erőltette rá a karakterre, az istenség eleve így szerepel a mitológiában.
"Some of the Norse gods were capable of changing sex at will. For example Loki, the trickster god, frequently disguised himself as a woman. In one myth, he turned himself into a mare and, after having sex with the stallion Svaðilfari, he gave birth to Sleipnir, an eight-legged foal." (Wiki)
Pont a férfiakra nem igaz ez egyáltalán a szériában, sokkal inkább a csajokra amúgy, ha már...
Vasember a létező legrosszabb példa, tökéletesen az incel ellentéte, sármos, kőgazdag, minden csajt megkapott akit akart, Pepper csak annyit változtatott hogy mellette megállapodott és utána már nem tolt minden este másik nőt.
Bruce Banner sem incel volt, csak tudós alkat, meg félénk természetű. De nem gyűlölte a nőket, volt is barátnője már az első részben is, és utána Natashával is kialakult köztük valami.
Amerika kapitánynak sem azért nem volt nője mert incel, hanem az elején lúzer volt, vézna és népszerűtlen (de ez nem egyenlő az incellel), utána meg végig hűséges volt ahhoz akibe beleszeretett. De beszédes hogy rögtön az átalakulása után már tapadtak is rá a nők, volt egy jelenet mikor az egyik szőke katona csaj próbálta meg őt felszedni még az első filmben. Meg Peggy Carter után az unokahúgával is majdnem összejött. Sose volt ő se incel, csak voltak elvei plusz ahogy említettem az elején lúzer volt.
Mint említettem az elején, nekem a szuperhős nők azok akik furák a sorozatban, mert róluk viszont tényleg elmondható hogy nem is nagyon keresték a férfiak társaságát, vagy ha igen akkor is max friendzone-ba pakolták őket. Natasha esetében például értelmezhetetlen hogy nem volt minden ujjára három pasi a nap 24 órájában, egy ilyen nő után még akkor is döglenének ha egy hónapja nem fürdött. Marvel kapitány ugyanez, egy ilyen nő hogy lehet szingli végig? Skarlát boszorkány se volt épp csúnya, legalábbis nem annyira hogy egy androiddal vagy mivel kelljen összejönnie (jó mondjuk ő kicsit kattos volt de lényegtelen). Vagy ott van Gamora aki vagy 30 éves és még kapcsolata se volt szemmel láthatólag, nehezen hihető...
Szóval a női részleg az aki érdekesebb itt, náluk inkább felmerül a kérdés miért nem volt senkijük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!