Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan jön ez a lapátáll, vadászszem dolog?
Az incelek szeretik hangoztatni, hogy ez a 2 dolog ami igazán fontos a nőknek a külsőt tekintve. De én még nem láttam olyan embert aki eme 2 tulajdonsággal akár egyszerre is rendelkezett volna.
Honnan jön ez a chad, lapátáll, vadászszem elmélet, kitől ered?
A 9gag az nem vicc oldal? Már régen futottam bele utoljára, de sok sok éve még vicces meme oldal volt.
Ha meg viccnek indult, akkor miért lett szent írás egyeseknek?
2: Akiknek ez szentírás lett, azok mondjuk nem is a legélesebb kések a fiókban...
De valahol természetes, hogy szeretjük a faék egyszerűségű megfejtéseket bonyolult kérdésekre (mi a baj velem, miért nem vagyok sikeres, stb), különösen, ha a "megfejtés" olyan tényező, ami fölött nincs kontrollunk és elég csak bedobni a gyeplőt és szidni az állkapcsunkat. Ha elég gyenge a jellemünk, még csoportokhoz is csatlakozunk, akikkel közösen a nyomorunk alapján definiáljuk magunkat.
Unatkozó emberek összeesküvés elméleteket gyártanak , keresik a saját igazsàgukat, hogy miért nem sikeresek a nőknél , sokan ezekben a külső jegyekben látják a problèmàjukat.
A legdurvább eset az volt , amikor vki beküldött egy YT videót, ahol a srác kalapàccsal ütötte a saját fejét , hogy alakítson a koponyàjàn, hozzátennèm , egy teljesen átlagos srác volt.
Nem veszèlytelen ez az egész tèmakör
"hogy az online platformokon a lányok erre reagálnak. "
Akkor menj ki a való életbe és nézd meg az utcán sétáló párokat.
#6:
Pedig a videóban bemutatott módszer működik! Tényleg alakítható kalapáccsal a csontszerkezet, csak sokkal nagyobbat kell ütni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!