Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tagadják a lapát áll jelentőségét, amikor Csuti Chad, Alekosz pedig incel, miközben arckarakterisztikailag nagyjából azonosak?
Csuti: [link]
Alekosz: [link]
Az egyiknek az országos hírnév és ismertség is kevés volt ahhoz, hogy pár futó kalandon meg hírnévhajhász aranyásón kívül bárkit találjon, pedig egy intelligens, kommunikatív ember, akinek még ízlése is van.
A másik pedig egy bunkó bukott focista, aki egy volt szépségkirálynővel tartatja el magát és már a Momentumos képviselők is rajta röhögnek, hogy mekkora selyemfiú.
Mi az oka, ha nem a lapátáll? Mi?
Alekosz mint intelligens ember... Medve anyám. Ugyan olvasgassál már, kérdező egy kicsit, csak hogy képben legyél arra vonatkozóan, hogy Alekosz mennyire számított intelligensnek az ismertté válása környékén:
"egy intelligens, kommunikatív ember"
Ja. Ostoba, mint egy vak egér.
Én férfiként, de azt kell írnom, hogy semmi gond nincs Alekosszal az ég világon. 🤷♂️ (A másikat meg nem ismerem.) Aztán majd kijavítanak, hogy hol tévedtem.
Alekoszt a ValóVilágból ismerem, ahol kedvencem volt, nem hiába nyert. Néha már tud fárasztó lenni a humora, de tényleg intelligens, a szex poénjai kifejezetten tetszettek. Nem alpári ember, kinézetre átlagos, talán jóképű is, csak már nem fiatal.
Szerintem több kalandja, rövid kapcsolata lehetett, amennyit közöl magáról, vagy amennyit lehoz a média.
Nem követem nyomon a celebek mindennapjait, szóval nekem fogalmam sincs semmiről. Én elképzelhetetlennek tartom, hogyha ő valóban akarna normális párkapcsolatot, neki ne jönne össze a dumájával, stílusával.
Nem lehet hogy nem is akar? Meg hogy az "incel"kedés tartja őt fent még mindig celebként? Mert amúgy nincs gond vele, de ha mennek a pletykák, a rémhírek, az egy magyar celebnek csak jó lehet. Elvégre több mint 10 év után valamiért még mindig beszélünk róla. Holott eddig lehetne felesége, családja, élhetne átlagos életét, mint a többi VV-s. Lehet pont azt akarja, hogy ne így legyen.
"Mi az oka, ha nem a lapátáll? Mi?"
Hát nem is tudom, nem az hogy milyen a természetük? Nem is ismered ezeket az embereket hogy bármiféle képet kialakíts róluk. Miért nem a saját környezetéből hozol példát a jelenségre? Ja,hogy olyan nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!