Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tagadják a lapát áll jelentőségét, amikor Csuti Chad, Alekosz pedig incel, miközben arckarakterisztikailag nagyjából azonosak?
Csuti: [link]
Alekosz: [link]
Az egyiknek az országos hírnév és ismertség is kevés volt ahhoz, hogy pár futó kalandon meg hírnévhajhász aranyásón kívül bárkit találjon, pedig egy intelligens, kommunikatív ember, akinek még ízlése is van.
A másik pedig egy bunkó bukott focista, aki egy volt szépségkirálynővel tartatja el magát és már a Momentumos képviselők is rajta röhögnek, hogy mekkora selyemfiú.
Mi az oka, ha nem a lapátáll? Mi?
Hallod, magamban újra és újra kimondom ezt a szót, hogy "lapátállú", és már a gondolattól vihogok, mint egy idióta! Sok lelki problémáról hallottam már - de hogy valaki az állába betegedik bele (ami egyébként egészséges áll) ilyen szinten, az már nevetséges!
Sőt, vigyük tovább a gondolatot, ne ragadjunk le ott, hogy egy férfi akkor vonzó, ha Lapátállú. Legyen mellé még Opálszemű, Gránátarcú, Lapátállú, Gyöngyfogsorú, Páncélmellkasú, Kötélidegű és Acélfaszú!
Kihagytam esetleg valamit?!
Kérdező, ha ezer kérdést írsz ki sem fogsz tudni változtatni az élet szabályain. Igen, a vonzerő jórészt adottság, a genetika függvénye. És igen, vannak mázlisták, mint Csuti, aki kiváló leosztást kapott a genetikai pakliból. Mások, mint például Alekosz, (vagy akár te vagy én) nem vagyunk ilyen szerencsések. Nekünk el kell fogadni, hogy jó ha a töredékét megkapjuk azon földi örömöknek, amit a Csuti szintű pasasok megélnek.
De ezzel nem tudsz mit csinálni, ezt el kell fogadni. Semmi értelme spannolnod magad napi szinten itt GYK-n.
Nyuszika, nem az a baj Alekosszal, higy milyen az álla, hanem az, hogy sötét, mint az éjszaka. Ostoba, buta, tanulatlan.
Arról fogalmam sdem volt, ki az a Csuti, utána néztem. Hát sokkal értelmesebb, mint az Alekosz. Mondjuk ez nem nagy teljesítmény :)
Viszont te sem vagy egy észlény. Azzal kezded a kérdésed, hogy nagyjából azonos az arckarakterük, majd zárod, hogy az arcuk különbsége a sikertelenségük oka.
Nem az az oka, hanem az, hogy Alekosz túl ostoba.
Alekosz vs “ intelligens, kommunikatív ember, akinek még ízlése is van”, hat az eszem megall.
Annyira birom, hogy az ilyen emberek kepesek meg olyanokat irni, hogy “ismerik” Alekoszt mert lattak a TV-ben…
Nekem volt szerencsem parszor uzleti ugyben talakozni vele (mondjuk ugy, hogy valosagshow-ugyben probaltunk vele osszehozni valamit), hat pont olyan, mint a TV-ben, buta, egysiku, nagyarcu…
Erdekes szociologiai elemzes targya lehetne, hogy ki tekinti ot intelligensnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!