Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tagadják a lapát áll jelentőségét, amikor Csuti Chad, Alekosz pedig incel, miközben arckarakterisztikailag nagyjából azonosak?
Csuti: [link]
Alekosz: [link]
Az egyiknek az országos hírnév és ismertség is kevés volt ahhoz, hogy pár futó kalandon meg hírnévhajhász aranyásón kívül bárkit találjon, pedig egy intelligens, kommunikatív ember, akinek még ízlése is van.
A másik pedig egy bunkó bukott focista, aki egy volt szépségkirálynővel tartatja el magát és már a Momentumos képviselők is rajta röhögnek, hogy mekkora selyemfiú.
Mi az oka, ha nem a lapátáll? Mi?
na visszatert a lapatall manias incel.. ezt a csutit nem igazan tudom, hogy ki, de igy kep alapjan ezerszer jobban nez ki, mint alekosz es nem csak az alla miatt. az egesz arcuk teljesen mas, ezen kivul alekosznak sut a fejerol, hogy nem normalis es a viselkedese ala is tamasztja ezt. ez a csuti meg ilyen tipikus szepfi bajgunarnak tunik.
amugy igen, en szeretem a karakteres, ferfias allat. es? nem ezen fog mulni a dolog, hanem az osszkepen, a szemelyisegen es a kemian. senkirol nem hallottam meg, aki egy allba szeretett volna bele.
"nem ezen fog mulni a dolog, hanem az osszkepen, a szemelyisegen es a kemian. senkirol nem hallottam meg, aki egy allba szeretett volna bele."
Azért, mert a nők érzelmekkel kommunikálnak, így kémiának meg személyiségnek hívják azt, amit a lapátállnál fogva a holdudvarhatás vált ki.
A két férfi karakterisztikája egyforma. De ti megszemélyesítitek őket. Ami érthető, hiszen a teljes férfi érdekel személyiségestől meg mindenestől.
Én pusztán arra akartam rávilágítani, hogy mikor elhalad melletted egy IDEGEN, vagy leszólít egy IDEGEN, vagy Tinderen dobja fel egy IDEGEN fotóját, akkor mivel őt még nem ismered, nem tudsz róla semmit, ezeknek az apró külső jegyeknek az ÖSSZESSÉGE alapján döntöd el, hogy - vulgárisan fogalmazva - nedvesedsz-e tőle, vagy nem.
A két férfi nem is említhető egy lapon, hiszen teljesen eltérő életutat járt be és a személyiségük sem hasonló.
A válaszokat köszönöm, a kísérlet újfent sikerrel zárult és bebizonyítottátok, hogy az ösztöneitek vezérelnek titeket.
fhu mekkora ‘kiserlet’ volt, szerintem nobel-dijat erdemelnel, amiert rajottel, hogy egy helyes ferfit vonzobbnak fogunk tartani, mint egy csunya ferfit!👏🏻👏🏻👏🏻
sot, mondok meg valamit! te is elobb fogsz raizgulni egy jennifer lopezre/palvin barbira/scarlett johannsonnra, mint egy elhizott, zsiroshaju, csunya nore. NAHAT, mik vannak!
"kísérlet újfent sikerrel zárult és bebizonyítottátok, hogy az ösztöneitek vezérelnek titeket."
És kinek bizonyítottad most ezt be? Pár hozzád hasonló sértődött incelnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!