A valóéletben láttál olyan férfit, aki lapátáll-al és vadászszem-el rendelkezik?
Figyelt kérdés
Mert egyes incelek (tisztelet a kivételnek) váltig állítják, hogy csak ilyen férfiak kellenek a nőknek, de én még nem találkoztam vagy láttam olyan embert a valóságban aki bármelyik külső tulajdonsággal rendelkezett volna, nem hogy mindkettővel.
Lehet idáig csak én voltam vak, ti mit tapasztaltok ezügyben?
2021. nov. 3. 15:00
1/10 anonim válasza:
Mi az a lapátáll?
Mi az a vadászszem?
2/10 A kérdező kommentje:
1
Ezaz..XD De amúgy én se tudom, csak itt szoktam olvasni.
2021. nov. 3. 15:03
3/10 anonim válasza:
Incelek incelkednek, a kis incselkedők. :D Álmodtak és bilibe ért a kezük, ilyen fogalmak nem léteznek.
4/10 anonim válasza:
Szögletes (kocka) áll van, meg ragadozószem, legalábbis így már hallottam. Talán azokra gondolnak.
5/10 anonim válasza:
Szögletes állú ismerősöm van.
A vadásszszem fogalmam sincs micsoda, van vadász ismerősöm, semmiben se más a szeme mint másoké.
6/10 anonim válasza:
Igen láttam, a közvetlen kollegám. Meg is dugta a legjobb nőket. A telefonjában mindig megmutatta a képeket, amiket a nők küldtek neki messengeren. Köztük néhány kolléganőmét is, úgyhogy tulképp láttam a p1nájukat😄
7/10 anonim válasza:
A vadász-szem alatt szerintem azt érthetik, hogy úgy néz, mint a vadász a prédára célzás közben. Nézd csak meg Eastwoodot azon a kalapos képen. Igaz, ő még férfi volt.
8/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
Milyen hülyeségeket kitalálnak már az emberek unalmukban. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!