Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak, akik azt vallják, hogy a neveltetés többet számít, mint a genetika, milyen arányban egyeznének bele, hogy egy magas, izmos, lapátállú alfahím termékenyítse meg az asszonyukat?
a mai világban egy izomagy nem biztos, hogy jobban tud érvényesülni, mint az aki az agyát produktívan használja
és általában az aki magas pozícióban van, az nem ilyen kigyúrt "lapátállú", szóval már nem alfák, max dekorációk :D
Sztem egy ffi se egyezne bele olyanba hogy mással legyen az asszony, plane hogy fel is csinàlják.
Meg miert akarná bárki más kolykét nevelni.
Pont a ffiak nincsenek azon rajta hogy a legjobb géneket kapják az utodok. Elitélik a válogatos nőket eleve.
Szándékosan értelmezed félre a kérdést. Én abszolút egyetértek veled abban a tekintetben, hogy az agy fontosabb, mint a maszkulin jellegek.
Mindössze arra az ellentmondásra próbáltam rámutatni, hogy a mai világban mindezek ellenére mégis a férfias, maszkulin jellegeket mutató emberek szaporodnak akár extrém mértékben (több nőtől több gyerek), míg az intelligens emberek, ha híján vannak a maszkulin jellegeknek, akkor nagyon megszenvednek a társtalálással. És bizonyos kor felett már egyre több olyan nő lesz, akinek már előző kapcsolatából van gyerek, akiket vagy bevállal a férfi (jobb híján), vagy a nőt is bebukja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!