Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitől különb egy lány egy fiútól?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől különb egy lány egy fiútól?

Figyelt kérdés

Nem igazán tudtam milyen kategóriába tegyem ezt a kérdést, de végül emellett döntöttem.

Nem kifejezetten értem, hogy miért kell máshogyan nevelni egy lányt, mint egy fiút. A lányokat viszik, hozzák autóval, kitűnően bánik velük mindenki, csak mert nem az van a lába között, ami az ellenkező nemnek. Lányra nem ordítunk rá, nem üvöltünk vele, (legalább is úgy nem, mint egy fiúval ugye) és ami engem speciál a legjobban irritál, az a tanárok hozzáállása a két nemhez. (Értsd: női nem preferálása) Az a gond van csak ezzel, hogy mindegyik kicsit többet hisz magáról ami, meglátásom szerint, ezért hiszi mindegyik magáról, hogy egy hercegnő, és körülötte forog minden. Szerintem ez már neveltetéstől kezdődik, de mindegy is, a társadalom szajkózza folyamatosan ezt, és ezért kicsit viselkedés szintén "lazábbra van engedve a póráz" mint a fiúknál. Hogy látjátok? 18/F

2020. szept. 21. 18:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
Mindentől
2020. szept. 21. 18:18
 2/16 anonim ***** válasza:
89%
Biztos így van, de... tanács: ne gyűlöld a nőket ha járni szeretnél velük, inkább értsd meg a gondolkodásmódjukat. Lehet keseregni hogy "nem igazságos" de a világ már csak ilyen. Eldöntheted hogy alkalmazkodsz a szabályaihoz és sikeres leszel, vagy nem alkalmazkodsz és csak puffogsz magadban. Mert megváltoztatni nem tudod.
2020. szept. 21. 18:26
 3/16 anonim ***** válasza:
28%
Jaj de büdös az élet...
2020. szept. 21. 18:32
 4/16 anonim ***** válasza:
66%

Egy lány/nő törékenyebb, érzékenyebb, gondoskodóbb, fontosabb tagja egy családnak, ő az aki mindezt összetartja. Mit tehetünk mi, hogy valamit visszaadjunk abból amit egy nő tesz értünk? Na de egy kérdés hozzád: Mi mindent tett érted a legközelebb álló nő? Ha nincs barátnőd, akkor az édesanyád? Életet adott, felnevelt, óvott vigyázott rád.

A nő minden. Mi férfiak csak a bolygót tesszük tönkre a folytonos háborúskodással, acsarkodással, mindent túlbonyolítunk az élet minden területén.

2020. szept. 21. 18:38
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Lapozz vissza a történelemben, nem is kell sokat, csak pár évtizedet.

Nézd végig, a férfiak mire használták a nőket, mennyire tartották a nőket.

Pedig tisztán tartotta a házat, gyereket szült, nevelt, tanított, ételt rakott az asztalra, kielégítette a férjét, mégsem tartották többre, mint a seprűt az ajtó mellett.

Most, hogy a nők már el tudják magukat látni, dolgoznak, függetlenek, a férfiak rájöttek, hogy ha semmit sem nyújtanak a nő felé, semmit sem fognak kapni.

Mellesleg szerintem, ha ennyire szar az életed, cseréld el a problémáidat a havi vérzésre, a szülés fájdalmaira, otthonteremtésre, gyereknevelésre, háztartás vezetésre.

Ne nyafogj. Légy férfi.

2020. szept. 21. 18:44
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen kerdesekkel foglalkozik a tarsadalmi nemek szak. (Gender)

Milyen tipusu suliba jarsz?

En gimnaziumba jartam, ahol szinten tobb volt a lany, de az alapveto udvarissagi gesztusokon kivul, (eloreengedes az ajtoban) soha nem lattam a tanarok reszerol sem semmifele megkulonboztetest. Egy ertelmes, normalis tanar erre figyel.

A tarsadalom onmagaban szerintem semmivel nem megengedobb a nokkel szemben. Sot. Sokan a mai napig elvarjak toluk, hogy csak a gyereknevelesnek szenteljek az eletuket. Ha mar tobb szexualis partneruk volt, le vannak k@rvazva stb.

Nem tudom, milyen kozegben szocializalodtal. De egesz mas a kozeg egy szakiskolaban es teljesen mas egy gimnaziumban.

2020. szept. 21. 18:45
 7/16 A kérdező kommentje:
Tessék, ott van az első válaszoló. Tökéletes példa. Gratulálok!
2020. szept. 21. 18:53
 8/16 A kérdező kommentje:
Btw gimnáziumba jártam 😃
2020. szept. 21. 18:55
 9/16 anonim ***** válasza:
20%

Koszonom szepen 💖

Elso válaszoló vagyok

2020. szept. 21. 19:59
 10/16 anonim válasza:
40%

Kedves 2. Válaszoló

Szerintem az illető nem fejezte ki ezzel a kérdésével azt, hogy gyűlöli a nőket. Persze meglehet, hogy jóideje sikertelen és ezért inkább keres egy okot amivel a másik oldalt lehet hibáztatni.

Mondjuk ki, egy férfiember nehezen tud meglenni nő nélkül (hosszútávon). De ez szerintem senkinek sem ad okot arra, hogy amiért nekik más van a lábuk között kivételezzenek.

A másik az az alkalmazkodás. Igen sajnos rengetegszer kell a női oldalhoz alkalmazkodni és valahol szerintem pont ezért olyanok amilyenek (tisztelet a kivételnek). Miután életük nagyrészében a szüleik ismerőseik nekik kedveztek, hozzájuk alkalmazkodtak ezért alapvetőnek veszik, hogy majd a pasija is hozzá fog alkalmazkodni.

Tehát ha engem kérdezel szerintem ez csupán neveltetés kérdése. Kinek, mennyit és hogyan tettek meg gyerekkorában/kamaszkorában.

Utolsó állításoddal egyetértek. Ezt megváltoztatni szinte lehetetlen.

Végszónak egy kis példa, ha valakit egész gyerekkorában a sarki boltig is autóval vittek, annak az embernek egész hátralevő életét meghatározza ez a megszokás, mivel így érzi rendjén, így érzi komfortosnak.

2020. szept. 21. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!