Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitől különb egy lány egy fiútól?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől különb egy lány egy fiútól?

Figyelt kérdés

Nem igazán tudtam milyen kategóriába tegyem ezt a kérdést, de végül emellett döntöttem.

Nem kifejezetten értem, hogy miért kell máshogyan nevelni egy lányt, mint egy fiút. A lányokat viszik, hozzák autóval, kitűnően bánik velük mindenki, csak mert nem az van a lába között, ami az ellenkező nemnek. Lányra nem ordítunk rá, nem üvöltünk vele, (legalább is úgy nem, mint egy fiúval ugye) és ami engem speciál a legjobban irritál, az a tanárok hozzáállása a két nemhez. (Értsd: női nem preferálása) Az a gond van csak ezzel, hogy mindegyik kicsit többet hisz magáról ami, meglátásom szerint, ezért hiszi mindegyik magáról, hogy egy hercegnő, és körülötte forog minden. Szerintem ez már neveltetéstől kezdődik, de mindegy is, a társadalom szajkózza folyamatosan ezt, és ezért kicsit viselkedés szintén "lazábbra van engedve a póráz" mint a fiúknál. Hogy látjátok? 18/F

2020. szept. 21. 18:12
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ha már itt vagy kedves első válaszoló, fejtsd már ki tömör válaszod, hogy miért gondolod különbnek, és felsőbbrendűnek magatokat? :D Azt remélem láttok azon a ködön keresztül, ami az egotok :D amit a társadalom fújt elétek.
2020. szept. 21. 20:02
 12/16 anonim ***** válasza:
40%
Nem sajnos nem látok tul nagy itt a kod kedves incel baratom
2020. szept. 21. 22:22
 13/16 anonim ***** válasza:
ez vicc velem kiabálnak ha kell ha nem...
2020. szept. 21. 22:29
 14/16 A kérdező kommentje:
Incelnek azért nem mondanám magam, mert megkapom amit akarok általában :D Én csak feltettem egy kérdést, de normális választ egyelőre nem látni.
2020. szept. 21. 23:13
 15/16 A kérdező kommentje:
Mármint nőktől nem látni, talán 1 :D ez is érdekes.
2020. szept. 21. 23:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Az incel nem csak abban nyilvánul meg amire eppen gondolsz de orulok neki, további sok sikert az életben 😊
2020. szept. 22. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!