Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van incel ismerősöd, vagyis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van incel ismerősöd, vagyis akinek feltehetőleg még soha nem volt párkapcsolata, és feltételezhetően még szűz?

Figyelt kérdés

2021. nov. 27. 09:22
A kérdező szavazást indított:
Talán 1 ilyen ismerősöm van
Több is van
Nem, nincs 1 sem
32 szavazat
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
84%
hany evesen?? mert 20-25 evesen meg azt mondom volna, hogy igen, de most igy 30 fele mar ezek az ismeroseim is becsajoztak. tehat nem, nincs, legalabbis egy ilyen se jut eszembe.
2021. nov. 27. 09:28
 2/34 A kérdező kommentje:

1

Igazából nem akartam így egy bizonyos korra leszűkíteni a dolgot, de aki akarja nyugodtan leírhatja kommentben is. :)

2021. nov. 27. 09:31
 3/34 anonim ***** válasza:
50%

Sok ilyen ismerősöm van, kb a férfi kortársaim harmada, másik harmadára rátalált a szerelem és évek óta van barátnője, utolsó harmadnak meg talán voltak valami kapcsi féle probálkozások amik nem voltak tartósak. Valami ilyesmi arányokat látok körülöttem lévőknél. Akiknek évekóta van barátnője, azok azt mondják hogy csak a véletlen szerencse hogy találtak ilyen stabil kapcsit, nem feltétlenül csajozási képesség függvénye. Van nemegy olyan ismim is aki ilyen sziamizu, meg szia cica van gazdád jellegű faszinkó, mégis több barátnőjük volt már. Én meg próbálok egyedileg viccesen figyelemfelkeltően jól csajozni, mégse volt még senkim.

19f incel-jellegű valami

2021. nov. 27. 09:33
 4/34 anonim ***** válasza:
60%
Mi ez az incel mánia? Valami új divat. Merüljünk bele az önsajnálatba mert az menő? Régen ezeket simán lúzernak vagy balf@$znak hívták. És nem volt menő.
2021. nov. 27. 09:36
 5/34 anonim ***** válasza:
81%
Nem, nincs egy sem, mert... Az incel én vagyok
2021. nov. 27. 09:37
 6/34 anonim ***** válasza:
88%
Nekem nőben van, de azért, mert hatalmas igényei vannak. Egyébként bombanő harmincasként - és szűz.
2021. nov. 27. 09:45
 7/34 anonim ***** válasza:
84%
3as vagyok, miért pontoztok le? Ez a keserű valóság, ezt látom az ismeretségi körömben. Rossz körökben mozgok vagy mi?
2021. nov. 27. 09:53
 8/34 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem nem léteznek incelek, hacsak a szocializáció/kezdeményezés hiányát, lustaságot vagy egekben lévő elvárásokat nem nevezzük annak. Ilyen ismerősöm viszont van.
2021. nov. 27. 09:55
 9/34 A kérdező kommentje:

7

Nem tudom, lehet. 22 vagyok, de a környezetemben az ellenkezőjét tapasztalom. Van aki évek óta komoly kapcsolatban él, van aki váltogatja a barátnőit, de kényszerű cölibátusban élő férfit nem ismerek.

Azért is tettem fel a kérdést, mert én nem ismerek ilyen embert közvetlenül, de kíváncsi voltam mások mit tapasztalnak..

Te akkor azt tapasztalod, amit leírtál. Végülis, ahány ember, annyi féle tapasztalat. :)

2021. nov. 27. 09:59
 10/34 anonim ***** válasza:
34%

Tök mindegy te hogy nevezed 8#

Attól még ott vannak

2021. nov. 27. 10:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!