Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van incel ismerősöd, vagyis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van incel ismerősöd, vagyis akinek feltehetőleg még soha nem volt párkapcsolata, és feltételezhetően még szűz?

Figyelt kérdés

2021. nov. 27. 09:22
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Egy volt, akire azt hittem, kiderült van barátnője, sőt később még a főnökkel is lefeküdt.
2021. nov. 27. 11:38
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Van több ilyen ismerősöm is (25 körül), de nem mondanám őket incelnek a szó itteni jelentése szerint.

Vágynak párkapcsolatra (és ezzel együtt szexre is) és az évek előrehaladtával egyre inkább zavarja is őket, hogy nincs. Viszont egyikük sem az a típus, akinek mindegy, csak legyen valaki, akivel szexelhetnek végre, én úgy látom olyat keresnek, akivel tényleg komoly kapcsolatuk lehet. Az, hogy "nem jutnak szexhez" csak mellékhatás, nem azt akarják megoldani.

Egyébként szerintem is hülyeség 19 évesen azon rugózni, hogy még szűz vagy, pláne 18 évesen meghúzni valamiféle határt. Szerintem eleve kb. ebben a korban kezd "értelme lenni" a szexnek, teljesen más minőségű a felnőtt, érzelmileg érett kapcsolatban a szex, mint kamaszként. Arra, hogy egyes lányoknál mi kizáró ok és mi nem, nem tudok mit mondani, olyan is van, akit meg pont nem érdekel. Attól még, hogy szűz vagy nem leszel automatikusan béna az első alkalommal. Legyél figyelmes, ismerd a partnered, érezd magad vele biztonságban. Az elsőt követni fogja sok másik, akkor meg mit számít az, hogy milyen volt a legelső? Mindig csak a lányoknak mondják, hogy csak akkor "adja oda a szüzességét", ha megbízik a pasiban és késznek érzi magát rá, de nem értem, hogy ez miért lenne csak a lányok privilégiuma. Szerintem az a jó kapcsolat, ahol sok minden összeköt benneteket, és ezért akartok szexelni, nem az, ahol szexeltek és ez köt össze titeket.

2021. nov. 27. 11:41
 23/34 anonim ***** válasza:
19%

"Van több ilyen ismerősöm is (25 körül), de nem mondanám őket incelnek a szó itteni jelentése szerint.

Vágynak párkapcsolatra (és ezzel együtt szexre is) és az évek előrehaladtával egyre inkább zavarja is őket, hogy nincs. Viszont egyikük sem az a típus, akinek mindegy, csak legyen valaki, akivel szexelhetnek végre, én úgy látom olyat keresnek, akivel tényleg komoly kapcsolatuk lehet. Az, hogy "nem jutnak szexhez" csak mellékhatás, nem azt akarják megoldani."

Na pont én is egy ilyen gyakoris incel vagyok, de pont olyan amilyennek a szűz ismerőseidet írtad le

Nem fogjátok fel hogy egy és ugyanazon csoportról van szó, akiknek javarésze csakis komoly parkapcsolatra pályázik, teljesen eredménytelenül.

Talán a nőknek nem erre van igényük, úgy látszik

2021. nov. 27. 12:14
 24/34 anonim ***** válasza:
90%
Nekem nagyjából minden ismerősöm ilyen 30 körül baráti társaságban. Bár szűz 1-2 van, de többségüknek akár 10-12 éve sem volt senkije.
2021. nov. 27. 12:35
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmazzunk úgy, hogy több olyan férfi ismerősöm is van, akik szeretnének társat találni, de nem jön össze nekik. De egyikük sem gyűlölködik, nem okol emiatt senkit, nem akarja ráerőltetni magát senkire.
2021. nov. 27. 15:41
 26/34 anonim ***** válasza:
Van incel ismerősöm és én is az vagyok.
2021. nov. 28. 07:27
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

"a szó itteni jelentése szerint" alatt azt értettem, akik szókincsének aktív része a chad, blackpill, redpill, oofy doofy, stb., meggyőződésük, hogy nekik a nő, pontosabban a SZEX a nővel az JÁR, és a jogaikat sérti, hogyha nem őket választják, hanem mást. Ezen kívül pedig általában szerintük a nőket csak a kigyúrt test, a széles állkapocs, a nem is tudom milyen szem, meg persze a pénz vonzza; az, hogy a belső értékek is számítanak szemen szedett hazugság.

Tudom, hogy a megnevezés alapján az incel csak annyit jelent, hogy akaratán kívül nem szexel, de a fogalom mögött nyilván sokkal több húzódhat meg. Amikor én itt kérdésekben vagy hozzászólásban azt látom, hogy valakinek a legmeghatározóbb tulajdonsága önmaga szerint az, hogy incel, ők általában a fentebbiekhez hasonló kinyilatkozásokat tesznek.

A barátaim nem ilyenek, ezért írtam azt, amit. Ha olyan vagy, mint a barátaim, te sem olyan vagy, mit amit itt fent leírtam. Ha meg a kettő között állsz, akkor ott, attól még nekem vannak olyan ismerőseim, akik nem.

2021. nov. 28. 11:43
 28/34 anonim ***** válasza:
80%

Kedves 27#

Az esetleg nem fordult meg agyacskádban hogy ezek az ismerőseid esetleg nem vállalják fel nyíltan ezeket az említett "inceles" dolgokat?

Fel sem merült benned hogy esetleg pont ugyanúgy gondolkodnak ők is a helyzetükről mint mi itteni incelek?

Vagy esetleg pont ugyanazon emberekről van szó? (mondjuk erre speciel kevés az esély)

Vegyünk engem keménymagos gyakoris incelt: Először is leszögezném hogy az idézett szöveged hazugság, nem gondolom hogy bárkinek jár a másik ember

"meggyőződésük, hogy nekik a nő, pontosabban a SZEX a nővel az JÁR, és a jogaikat sérti, hogyha nem őket választják, hanem mást."

Ez egy tipikus női hazugság amit ráhúznak az incelekre úgy hogy ilyet egyik sem állított

Egynémelyikre ráhúzható ugyan, azonban a többségre nem, mert nők kiosztását kevesen képzelik közülünk megoldásnak.

Másrészt pedig akármilyen valós környezetben soha nem nyilvánultam meg incelként, mert egyszerűen semmi értelme nincsen. Szóval rólam is azt gondolhatja mindenki, mint amit te gondolsz incel ismerőseidről, hogy ők az itteniektől különb visszafogott emberek, akik messze vannak az internetes incelektől. Miközben egy vagyok közülük.

Úgyhogy nagy tévedésben vagy

2021. nov. 28. 12:10
 29/34 VincentLaw ***** válasza:
100%

Nekem van egy haverom, aki 34 (szerintem még mindig szűz), pedig ő is szeretne kapcsolatot. Egyszer sokáig ismerkedett egy lánnyal (igazából nem tudom, hogy miért), akinek amúgy volt pasija, és a lánynak azért tetszett a srác, mert anyagilag egész stabil lábakon fog állni egyetem után. Ezt ő így ki is jelentette. Azt nem tudom, hogy a csaj csak szórakozott e szerencsétlen sráccal, vagy ha a srác belement volna ebbe a játékba, tényleg kidobta volna az akkori pasiját, mindenesetre a haverom végül nem bonyolódott bele ebbe a sztoriba. Jah, a poén, hogy a lány nem is nézett ki valami jól.

A többi haveromnak voltak azért valamik, de többségében ők sem jutnak manapság egyről a kettőre párskeresés terén.

2021. nov. 29. 14:08
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

Akinek nem inge, ne vegye magára. Leírom még egyszer: "'a szó itteni jelentése' alatt, azt értettem, akik..."

Ha te nem "akik...", akkor nem téged.

Direkt még csak nem is úgy fogalmaztam az eredeti válaszban, hogy "az itteni incelek", hanem a fogalmat magát emeltem ki, nehogy valaki - ahogy te tetted - feleslegesen magára vegye. Azt értettem ezalatt, amilyen benyomást kelt ezen az oldalon maga az incel szó egy átlagos olvasóban.

"Ez egy tipikus női hazugság amit ráhúznak az incelekre úgy hogy ilyet egyik sem állított

Egynémelyikre ráhúzható ugyan..." - így kiemelve gondol neked is feltűnik, hogy ez egy elletmondás. Szerintem te is érted mire gondolok, csak azt hiszed én nem értem. De megnyugtatlak, értem. Értem azt is, hogy vannak, akik nem ilyenek, de incelnek definiálják magukat (pl. te) . Csak én nem erről beszéltem.

Azt is értem, hogy rólad nem tudnák megmondani az ismerőseid, hogy incelként gondolsz magadra. Nekem is van olyan ismerősöm, aki akár te is lehetnél, mert nem tudom megmondani, hogyan viszonyul a helyzethez valójában. De most nem is róluk beszéltem. Azokról a barátaimról beszéltem, akikről tudom, hogy nem neveznék magukat incelnek. És ezt hadd tudjam én jobban, aki személyesen ismerem őket és ne te, akinek csak ismeretlen távoli megemlített emberek.

(Mellesleg ha figyelmesen elolvasod az általad idézett szöveget az eredeti mondatban, láthatod, hogy az már csak a mondatszerkezetből adódóan sem lehet hazugság. Nyilván nem ismersz, és egy anonim fórumon könnyebb elvesztened a jóhiszeműségedet, de próbáld meg úgy olvasni a válaszomat, hogy nem feltételezel mögé támadó szándékot magad felé.)

2021. nov. 29. 23:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!