Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsak meg egy visszahúzódóbb lányt?
Figyelt kérdés
Nagyon-nagyon megtetszett, nem csak a külseje, hanem a személyisége is. Néha azt látom, hogy rámmosolyog, de amikor beszélni próbálok vele, mindig kicsit közömbösen udvariasnak érzem. Nem tudom eldönteni, hogy bejövök-e neki. Sokat sajnos nem tudunk beszélni. Bevallom, nagyon tartok tőle, hogy visszautasít. Szeretném valahogy a tudtára adni, hogy mennyire vonz a személyisége, a hangja, az, amit csinál... van ismerősöm, aki szerint ez taszító, de nem erre vágynak igazából a lányok, hogy valaki ennyire elismerje őket, és bármit megtegyen értük? Én se minden lánynál érzem ezt, sőt, a legtöbb lányba nem tudok szerelmes lenni. De ez az egy most nagyon megfogott.2021. nov. 25. 11:30
1/3 anonim válasza:
Régen tetszett nekem is egy nagyon visszahuzodo lány, és köszönöm de soha többé.
2/3 anonim válasza:
Szerintem a legkorrektebb dolog, ha nem legyeskedsz, hanem elhívod valahova.
Így ő sem érzi úgy hogy elveszít egy barátságot, őszintétlenek vele ha kiderül, hogy másféle dolog érdekelt volna.
És te sem éled bele magadat feleslegesen, hanem vagy nyert ügyed van, vagy továbbléphetsz.
3/3 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy nem akar-e inni veled valahol egy kávét/teát! Ha igent mond, akkor már 100%, hogy szimpi vagy neki. Utána meglátod hogyan tovább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!