Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódítsak meg egy visszahúzódóbb lányt?

Figyelt kérdés
Nagyon-nagyon megtetszett, nem csak a külseje, hanem a személyisége is. Néha azt látom, hogy rámmosolyog, de amikor beszélni próbálok vele, mindig kicsit közömbösen udvariasnak érzem. Nem tudom eldönteni, hogy bejövök-e neki. Sokat sajnos nem tudunk beszélni. Bevallom, nagyon tartok tőle, hogy visszautasít. Szeretném valahogy a tudtára adni, hogy mennyire vonz a személyisége, a hangja, az, amit csinál... van ismerősöm, aki szerint ez taszító, de nem erre vágynak igazából a lányok, hogy valaki ennyire elismerje őket, és bármit megtegyen értük? Én se minden lánynál érzem ezt, sőt, a legtöbb lányba nem tudok szerelmes lenni. De ez az egy most nagyon megfogott.
2021. nov. 25. 11:30
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Régen tetszett nekem is egy nagyon visszahuzodo lány, és köszönöm de soha többé.
2021. nov. 25. 11:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legkorrektebb dolog, ha nem legyeskedsz, hanem elhívod valahova.

Így ő sem érzi úgy hogy elveszít egy barátságot, őszintétlenek vele ha kiderül, hogy másféle dolog érdekelt volna.

És te sem éled bele magadat feleslegesen, hanem vagy nyert ügyed van, vagy továbbléphetsz.

2021. nov. 25. 11:43
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle, hogy nem akar-e inni veled valahol egy kávét/teát! Ha igent mond, akkor már 100%, hogy szimpi vagy neki. Utána meglátod hogyan tovább.
2021. nov. 25. 11:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!