Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb férfi azzal lép házasságra, akivel igazán akar, vagy azzal, aki jut neki?
Tetszik, hogy ebből a divány.hu-s cikkből kivágtad a mondatot:
"Az sem lehet kifogás, hogy éppen nincs kivel összebújni, hiszen nemcsak a páros gyakorlatok, de a maszturbáció is oldja ám a feszültséget."
"De még mindig nem halt bele senki."
Azt hogy nem közvetlenül öl, azt esetleg fel tudnád fogni
Mert nem lehet értelmesebben elmagyarázni ezt
És igen, elég sokan halnak meg így közvetve, akár rákban, akár más betegségben, akár öngyilkosság révén.
A cigaretta sem közvetlenül öl meg, és az alkoholizmus sem.
"És akkor a noknek kéne felaldozniuk magukat???? H te ne legyél öngyi?"
Hát értem ne "áldozza fel" magát egyetlen nő sem. Szívesebben mondtam le róluk inkább önként ehelyett. Nem kell a maradék kegyelme
#45: Elhiszem, hogy csalódtál több férfiban, de attól még hiba kivetíteni az összes férfira a tapasztalataidat. Sok férfi képes kitartani a felesége mellett.
Tudom, milyen ez, mert én is ilyen vagyok, csak én a másik oldalról. Engem is sok sérelem ért már lányok részéről, de folyamatosan emlékeztetem magam, hogy ettől még nem a nők mindegyike a hibás. Inkább az zavar valahol, hogy úgy növünk fel, hogy 1. nincs igazi apaképünk, nők nevelnek, tőlük meg nem sok olyat kapunk, amivel vonzók leszünk a nők szemében, 2. az élet sokkal prózaibb és keményebb annál, mint amit mondanak nekünk. Bár ne etetnének minket mindenféle tündérmesékkel arról, hogy hogy működik a pártalálás.
Ha a férfiakban nem lene ez a fene kellemetlen vágy a szexre, akkor a nők nagy része egyedül élné le az életét.
Nem hiányzik a hiszti meg a sírás tök érdektelen dolgokról.
Nem vagyok fuvaros se hogy én vigyem szívességből mindenhova.
Az utált szülőkhöz se akarok menni minden vasárnap, őrülök hogy a sajátjaimtól megszabadultam végre.
Értelmes logikáról nők esetében ne is beszéljünk.
:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!