Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legtöbb férfi azzal lép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb férfi azzal lép házasságra, akivel igazán akar, vagy azzal, aki jut neki?

Figyelt kérdés
Elgondolkodtam ezen, mert nekem olyan volt az eddigi életem, hogy soha nem annak a lánynak kellettem, akit én kinéztem, vagy akivel szerintem jól összeillettünk volna.
2021. nov. 24. 00:06
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
100%

Tetszik, hogy ebből a divány.hu-s cikkből kivágtad a mondatot:

"Az sem lehet kifogás, hogy éppen nincs kivel összebújni, hiszen nemcsak a páros gyakorlatok, de a maszturbáció is oldja ám a feszültséget."

2021. nov. 24. 10:55
 42/49 anonim ***** válasza:
77%
És akkor a noknek kéne felaldozniuk magukat???? H te ne legyél öngyi?
2021. nov. 24. 11:23
 43/49 A kérdező kommentje:
Nem a szex miatt akarunk házassságot/kapcsolatot, hanem azért, hogy legyen kivel leélnünk az életünket, legyen kivel megosztanunk a napjainkat, legyen kivel átélnünk dolgokat, legyen kivel megélnünk az intimitást, stb. Ezzel együtt a maszti egyébként nem ugyanaz, mint a partnerrel való szex. Ami megint nem ugyanaz, mint a szerelemből végzett szex. Utóbbi az ideális.
2021. nov. 24. 11:50
 44/49 anonim ***** válasza:
26%

"De még mindig nem halt bele senki."

Azt hogy nem közvetlenül öl, azt esetleg fel tudnád fogni

Mert nem lehet értelmesebben elmagyarázni ezt

És igen, elég sokan halnak meg így közvetve, akár rákban, akár más betegségben, akár öngyilkosság révén.

A cigaretta sem közvetlenül öl meg, és az alkoholizmus sem.

2021. nov. 24. 11:52
 45/49 anonim ***** válasza:
67%
Dehogy ezért akartok. Akkor nem akarnátok folyamat fiatalabbra cseréni a nőket. Bárcsak az lenne, amit leírsz, kérdező.
2021. nov. 24. 11:53
 46/49 anonim ***** válasza:
53%

"És akkor a noknek kéne felaldozniuk magukat???? H te ne legyél öngyi?"

Hát értem ne "áldozza fel" magát egyetlen nő sem. Szívesebben mondtam le róluk inkább önként ehelyett. Nem kell a maradék kegyelme

2021. nov. 24. 11:54
 47/49 anonim ***** válasza:
100%

#45: Elhiszem, hogy csalódtál több férfiban, de attól még hiba kivetíteni az összes férfira a tapasztalataidat. Sok férfi képes kitartani a felesége mellett.

Tudom, milyen ez, mert én is ilyen vagyok, csak én a másik oldalról. Engem is sok sérelem ért már lányok részéről, de folyamatosan emlékeztetem magam, hogy ettől még nem a nők mindegyike a hibás. Inkább az zavar valahol, hogy úgy növünk fel, hogy 1. nincs igazi apaképünk, nők nevelnek, tőlük meg nem sok olyat kapunk, amivel vonzók leszünk a nők szemében, 2. az élet sokkal prózaibb és keményebb annál, mint amit mondanak nekünk. Bár ne etetnének minket mindenféle tündérmesékkel arról, hogy hogy működik a pártalálás.

2021. nov. 24. 12:00
 48/49 anonim ***** válasza:

Ha a férfiakban nem lene ez a fene kellemetlen vágy a szexre, akkor a nők nagy része egyedül élné le az életét.

Nem hiányzik a hiszti meg a sírás tök érdektelen dolgokról.

Nem vagyok fuvaros se hogy én vigyem szívességből mindenhova.

Az utált szülőkhöz se akarok menni minden vasárnap, őrülök hogy a sajátjaimtól megszabadultam végre.

Értelmes logikáról nők esetében ne is beszéljünk.

:/

2021. nov. 25. 02:21
 49/49 anonim ***** válasza:
Ez a kettő egyszerre lesz érvényes általában.
2021. nov. 27. 18:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!