Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legtöbb férfi azzal lép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb férfi azzal lép házasságra, akivel igazán akar, vagy azzal, aki jut neki?

Figyelt kérdés
Elgondolkodtam ezen, mert nekem olyan volt az eddigi életem, hogy soha nem annak a lánynak kellettem, akit én kinéztem, vagy akivel szerintem jól összeillettünk volna.
2021. nov. 24. 00:06
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
79%
Akivel akar. Kivéve az érdekházasságot. Habár végül is azt is akarja, csak érdekből.
2021. nov. 24. 00:28
 2/49 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem azzal akirol azt gondolja jobb nála már ugyse jut neki. (Azaz minden exénél a legjobb nő, es nem keres tovább, mert jobbakkal ugysem tudna osszejonni alapon)
2021. nov. 24. 00:29
 3/49 anonim ***** válasza:
94%

Es van az az "elégedettségérzés", hogy ennél nem kell jobb sem (azaz ezzel már megelégszik)

Áltálaban mondjuk ezek tartos házasságok azaz jobb nőkért sem rúgják már fel.

2.voltam

2021. nov. 24. 00:32
 4/49 anonim ***** válasza:

Mac csak a hülyék cseszik el.

3.voltam

2021. nov. 24. 00:33
 5/49 anonim ***** válasza:
*max
2021. nov. 24. 00:33
 6/49 anonim ***** válasza:
67%
Mivel nem kényszer, ezért azzal, akivel akar.
2021. nov. 24. 00:35
 7/49 anonim ***** válasza:
29%

"Mivel nem kényszer, ezért azzal, akivel akar."

Élni se kényszer, mégse öljük meg magunkat. Házasodni se kényszer, de valahol mégis az, mert az ember nem akar egyedül megöregedni. Az, hogy azt választja az elérhető nők közül, aki a legkevésbé kompromisszumos, nem azt jelenti, hogy "akivel akar".

2021. nov. 24. 00:39
 8/49 anonim ***** válasza:
85%
De, pontosan azt jelenti. Önszántából mondja ki az igent.
2021. nov. 24. 00:41
 9/49 anonim ***** válasza:
36%
Mivel nincs más. Ez most olyan, hogy elédtesznek háromféle ételt, amikből egyiket se szereted különösebben, de te éhes vagy, és akkor erre lehet mondani, hogy szabad akarat, mert amúgy választhatnád az éhen maradást is, de azért mégis érezzük, hogy nem az.
2021. nov. 24. 00:43
 10/49 anonim ***** válasza:
85%
Az éhezéd hülye példa, mert éhenhalsz, ha nem eszel, de ha egyedülálló maradsz, semmi nem lesz.
2021. nov. 24. 00:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!