Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb férfi azzal lép házasságra, akivel igazán akar, vagy azzal, aki jut neki?
"rendszeres szexuális partnere legyen az embernek, ez a férfiegészség egyik legfontosabb feltétele."
A szex nem létszükséglet. A maszturbálással pedig kielégítheted a szexuális vágyaidat.
Ez olyan mintha, azt mondanád, hogy létszükséglet az, hogy valakivel megvakartasd a hátad. Holott ha veszel egy hátvakarót, akkor te is meg tudod vakarni magadnak. Nyilván sokkal jobb, ha más vakarja meg, de attól még ugyanúgy enyhíteni tudod a viszketést magadnak.
Nőként úgy gondolom, hogy van férfi, aki nagy szerelmes elhatározásból házasodik, mert birtokolni akarja a másikat, s van a többség, akit rábeszélnek, mert egyébként túl kényelmes lenne bárminemű döntéshez, hisz mindig jó, ahogy van.
Hogy a végén jó házasság lesz-e, az inkább attól függ, összeillenek-e. Az meg nem a szerelmem múlik (persze az is kell hajtóerőnek), hanem inkább az értékrenden, életstíluson, kommunikáción.
Hányan vannak, akik lángolnak ezerrel, aztán csak marják egymást, se veled, se nélküled... Két sérült ember, akik azt hitték, majd a másiktól lesznek egész, aztán lesz egy fészekalja gyerekük, aki belesérülnek egy hangos válásba, mert nem illettek össze sosem, csak nagy volt a kémia. Tehát az, hogy tetszik a lány, nem elég. Sok lány meg tudja fogni a férfit, amíg készséges, mert ő is beléd képzel valakit, s te is azt hiszed, na ez a kánaán. Ez a rózsaszín köd, csupa projekció, hogy milyennek látod magad mellette, az ő szemében. De az eszedet is érdemes használni, megismerni, s olyat választani, akivel az ágyon kívül is tudsz mit kezdeni. Általában minél különbözőbbek vagytok pl. családi, kulturális háttér, vallás, politika, humor... annál nehezebb lesz vele élni. Mert lesztek nyűgösek még eleget, fáradtabbak, betegek, csúnyábbak, s azt is bírni kell. :P
Azért legtöbb embernek az élet csupa megalkuvás. Én is királylány akartam lenni egy cukorkastélyban, most mégis egy másfél szobás lakásból írom ezeket a sorokat , és királylányhoz méltatlanul készülök épp dolgozni menni.
Nos a tàrskeresés is baromira ilyen. Ha belegondolok mèg sosem lett volna pàrom ( 32 vagyok!) , ha csak a nekem tetsző férfiakra vàrok. Kompromisszum :)
Nő vagyok, én sem kellettem soha annak, aki nekem kellett. Mindig "rangon alul" választottam párt, ami azt jelenti, ha párt akartam, le kellett mondani bizonyos elképzelésekről, pedig ezek számomra nem magas dolgok és én is nyújtom őket.
Épp elég ehhez az, hogy nem vagyok egy szépség. Csúnya sem, de nem egy szépség. Vékony alkat sem vagyok, amikor dolgozom rajta, akkor sincs jó formám. Mindig van nálam szebb, jobb, vékonyabb és most már fiatalabb is. Ez van. Nemtől függetlenül, aki átlagos, az sokszor nem válogathat úgy. De! Sosem értem be anélkül, hogy ne legyen őrületes vonzalom kettőnk között. Hogy ne klappoljunk össze, amennyire lehet.
Aki lepontozta a kompromisszumra vonatkozó dolgot, hazudik!
Mind megalkuszunk valamiben, hiszen tökéletes ember nincs :)
En is szerintem jól összeillenék Jason Momoaval, őt néztem ki magamnak, de valahlgy sose jött ossze.
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Nyilván akiket kineztél, az nem a te szinted
"azt ugye tudod, hogy az ilyen magadfajta félállati szintű létforma ép lelkű nőnek a háta közepére se hiányzik?"
Azt ugye tudod hogy az ember is állat, és nem félig hanem teljes egészében?
"Nem kell az egészséghez szex. Nem halsz bele a hiányába."
Hát ezt tanúsítani nem fogom tudni érthető okból, viszont én nagyon is bele fogok halni, és teljesen biztos az is hogy nem én leszek az első
A lélek károsodása ugyanis még veszélyesebb mint a testé
"A szex nem létszükséglet. A maszturbálással pedig kielégítheted a szexuális vágyaidat."
Akkor mi a fenének akarnak dugni a férfiak annyira?
Ezen az aprócska tényen gondolkoztál már: Miért nem érik be maszturbálással?
Komolyan akik ilyen ökörségeket irogatnak, azokat honnan szalajtották?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!