Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legtöbb férfi azzal lép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb férfi azzal lép házasságra, akivel igazán akar, vagy azzal, aki jut neki?

Figyelt kérdés
Elgondolkodtam ezen, mert nekem olyan volt az eddigi életem, hogy soha nem annak a lánynak kellettem, akit én kinéztem, vagy akivel szerintem jól összeillettünk volna.
2021. nov. 24. 00:06
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
#10: Szerintem nem hülye példa. A legtöbb ember nem akar egyedül maradni, főleg nem egy kor felett. Az intimitásra való igény, több mint igény. Szükséglet.
2021. nov. 24. 00:46
 12/49 anonim ***** válasza:
81%

De, hülye példa. 3 ruhát eléd teszek. Kell valamelyik, vagy nem? Ugyanez a párkapcsolat.

Ugyanis ha valóban az intimitás fontos, akkor nincs megalkuvás. Intimitást nem tudok elérni egy random fazonnal, akivel semmi közös nincs bennünk, csak épp elérhető.

Ha intimitás alatt csak a baszást értjük, az persze más, az bárkivel lehet. De azért mert ostobaság házasodni.

2021. nov. 24. 00:51
 13/49 anonim ***** válasza:
21%

"Ugyanis ha valóban az intimitás fontos, akkor nincs megalkuvás. Intimitást nem tudok elérni egy random fazonnal, akivel semmi közös nincs bennünk, csak épp elérhető."

És ha csak ilyen van, aki elérhető? Ha sose kellesz annak, akivel lehetne intimitás? Logikus, amit írsz, csak nem életszerű. Fogadok, hogy nő vagy egyébként. Ez egy női megélés, amit írsz. 25 alatti férfiak általában nem engedhetik meg ezt a luxust, hogy így válogassanak. Sokszor később se. Persze, gondolom, akkor rohadjon le a tökük, mert nincs intimitás.

2021. nov. 24. 00:55
 14/49 anonim ***** válasza:
90%

Én sem válogathatok, nincs miből. Ha nincs senki, akivel összeillünk, akkor nem kell senki.

A tökrohadás meg gondolom a baszáshiányt jelenti.

2021. nov. 24. 01:00
 15/49 anonim ***** válasza:
100%
Ez igaz a lányokra is. Ha szerelem van köztük, akkor a létező legjobbat kapták. Ha nincs szerelem, akkor megpróbáltak viszonylag jót választani, de örök hiányérzetük lesz. Többnyire ez utóbbi, pontosabban ha össze is jön a szerelem, csak az egyik félnél.
2021. nov. 24. 01:05
 16/49 anonim ***** válasza:
22%

Igazából mindkét nézőpontot meg lehet érteni.

Jogos hogy azzal legyünk együtt akit kívánunk, miközben jogos hogy semmiképpen nem akarunk egyedül lenni, ezért sokan lecsapnak az első elérhető lehetőségre.

Én előbbi vagyok ugyan aki inkább egyedül marad örökre, de én férfiként, és úgy látom hogy nincs megértve a férfi nézőpont.

A férfiaknak nagyon erős a késztetés arra hogy rendszeres szexuális partnere legyen az embernek, ez a férfiegészség egyik legfontosabb feltétele.

Számítana az intimitás is, de a férfiak ezt kénytelenek beáldozni a szükségleteik oltárán, mert az előbbrevalóbb, a testi-lelki egészségük függ tőle, nem kevesebb.

Ezt nőként elég nehéz felfogni, mert a nők kicsit másképp működnek, nekik az intimitás a szex feltétlen velejárója, és a szex nem életszükséglet.

De azért illene elképzelni azt hogy a másik nemnek nem így van

2021. nov. 24. 01:10
 17/49 anonim ***** válasza:
88%

De ha a szex fontos, az ejakuláció, ahhoz nem kell másik ember. Ha "egészségügyi" töcskölés kell, kiverni ugyanaz. Mentálisan nem - de az már nem az egészségről szól.

Egyébként nem tudna mindenki a saját nevében nyilatkozni? Tudom, hogy kicsit rosszabb leírni, hogy "nekem kell rendszeres szexpartner", mint kiterjeszteni milliárd emberre, de na.

2021. nov. 24. 01:16
 18/49 anonim ***** válasza:
16%

"Ha "egészségügyi" töcskölés kell, kiverni ugyanaz. Mentálisan nem - de az már nem az egészségről szól."

Ugye érzed a fals gondolatot?

A lélek és a test együtt jár, a kiverés pedig mentálisan nem egészséges hosszútávon, azaz testileg sem lesz az.

Szexelni rendeseb amúgy is teljesen más dolog mint rárántani.

Az egészséghez szex kell, az ad meg sokmindent ami a teljes értékű élethez kell. Azt pedig csak egy tartós kapcsolat tud hosszútávon biztosítani, ezért keresnek ilyet a férfiak

2021. nov. 24. 01:23
 19/49 anonim ***** válasza:
80%

Nem kell az egészséghez szex. Nem halsz bele a hiányába. Kiveréssel is elvagy.

Hosszú kapcsolat... most mondtad, hogy az elsődleges szempont a szexpartner. Akkor miért is könnyebb a nőknek? Ha minden pasinak szexpartner kell elsősorban, akibe bele lehet verni, ha épp kangörcsös, akkor miért könnyebb a nőknek?

Azt meg vegyük hozzá, hogy a hosszútáv az annyi idő, amíg valami fiatalabbat nem tudtok beújítani, hisz ösztönök, farkak, tudom az áltudományos magyarázatokat.

Kérek linkeket, hogy nem egészséges a maszturbáció hosszútávon.

2021. nov. 24. 01:37
 20/49 anonim ***** válasza:
87%
#18: azt ugye tudod, hogy az ilyen magadfajta félállati szintű létforma ép lelkű nőnek a háta közepére se hiányzik?
2021. nov. 24. 02:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!