Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legtöbb férfi azzal lép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb férfi azzal lép házasságra, akivel igazán akar, vagy azzal, aki jut neki?

Figyelt kérdés
Elgondolkodtam ezen, mert nekem olyan volt az eddigi életem, hogy soha nem annak a lánynak kellettem, akit én kinéztem, vagy akivel szerintem jól összeillettünk volna.
2021. nov. 24. 00:06
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
78%

Mert ott vannak a szexi csajok és akarják őket. De nem társnak, csak ürítőzsáknak.

Ha állítod, hogy valaki halt már bele a szexhiányba, akkor ezt alá kell támasztanod.

2021. nov. 24. 09:44
 32/49 anonim ***** válasza:
73%

29

Ment prostihoz

Szivesen

2021. nov. 24. 09:51
 33/49 anonim ***** válasza:
70%

"Aki lepontozta a kompromisszumra vonatkozó dolgot, hazudik!

Mind megalkuszunk valamiben, hiszen tökéletes ember nincs"

Tökéletes ember nincs, mert nincsenek objektíven tökéletes tulajdonságok. Ha minden nő ugyanolyan férfira vágyna, akkor igaz lenne a megalkuvás. De mivel ami neked megalkuvás, lehet nekem főnyeremény, és NEKEM TÖKÉLETES, ezért az ilyen kijelentésekkel vigyázni kell.

2021. nov. 24. 09:51
 34/49 anonim ***** válasza:
46%

32#

Bőven túlvagyok rajta köszi!

És tényleg segített, mert nélkülük eddig sem húzom

2021. nov. 24. 10:07
 35/49 anonim ***** válasza:
16%

"Ha állítod, hogy valaki halt már bele a szexhiányba, akkor ezt alá kell támasztanod."

Nekem nincs rá szükségem, de ha te nem hiszed el, akkor az öngyilkossági indítékok között kéne keresgetni ennek az alapját

Férfiaknál gyakoribb is, vajon miért?

2021. nov. 24. 10:10
 36/49 anonim ***** válasza:
60%

35: kemiai kasztralas es megszunik a nemi vagy.

nagyon szivesen.

2021. nov. 24. 10:13
 37/49 anonim ***** válasza:
73%
Neeem, ha szükséglet, akkor nem öngyilkosság a halál oka, hanem szexhiány. Ahogy az éhezésnél vagy a magfagyásnál sem az öngyi a halál oka. Ilyet kérek. Csak egyet.
2021. nov. 24. 10:14
 38/49 anonim ***** válasza:
55%

37#

Legyen:

A gyakori ejakuláció segít, hogy a prosztatában felgyűlő, és később esetleg tumor kialakulásához vezető anyagok kiürüljenek a szervezetből. Egy tanulmány szerint a havi 21, vagy ennél több alkalommal ejakulálóknál szignifikánsan csökken a prosztatarák kialakulásának kockázata.

Egy 2004-es vizsgálatban egész megdöbbentő számadat jött ki: azoknak a szervezetében, akik rendszeres szexuális életet éltek, 30 százalékkal több A-immunsejt termelődött, mint azokéban, akik csak ritkán, vagy sosem hódoltak a testi élvezeteknek. A kevesebb immunsejt pedig könnyebb megbetegedést jelent.

A szex az egyik legjobb módja, hogy kiereszd a gőzt. Klinikailag igazolt, hogy a szex nélkül élők stresszesebbek, félénkebbek, feszültebbek, mint azok, akik legalább heti egy alkalommal szexelnek. Hogy miért? Mert szex közben a tested boldogsághormonokat is termel, és ezek nagyon sokat tudnak segíteni a stresszkezelésben, továbbá erősítik az önbizalmat és segítenek az izmok ellazításában is.

Hirtelen ezt találtam, a lényeg benne hogy nem azonnal öl hanem kb. úgy mint az alkoholizmus vagy a dohányzás, szép lassan tesz tönkre teljesen

2021. nov. 24. 10:30
 39/49 anonim ***** válasza:
0%

"kemiai kasztralas es megszunik a nemi vagy.

nagyon szivesen."

Előbb egy méreginjekciót kérek, nagyon szívesen

Azt lehet már kérni TB-re?

2021. nov. 24. 10:32
 40/49 anonim ***** válasza:
83%

Csak amikor a te pöcsöd boldogságát az okozza, hogy használod a másikat, addig értelmetlen.

De még mindig nem halt bele senki.

2021. nov. 24. 10:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!