Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak akik csak "luxuséletszínvonallal" jutnak barátnőhöz azoknak mi bajuk?
Figyelt kérdés
Sok férfi állítja hogy csak akkor kezdték a nők észrevenni amikor havi 800 körül.kezdett keresni és luxus lakása és autója lett.
Mi a baj.velük hogy csak így megy?
2021. nov. 22. 16:23
21/37 anonim válasza:
Tegnap 90 ezret hagytam ott az Auchanba, es semmi luxust nem vettem. (Ezt minden heten egyszer megcsinálom) tehat csak a kaja+haztartási cucc havonta 360ezer. Komolyan luxus a 800 ezer?????
22/37 anonim válasza:
Nyilván itt mindenki 4 milliót keres, én meg IT területen nettó 300-al csak pislogok.
23/37 anonim válasza:
22: minden rosszindulat nélkül: ha fejlesztőként dolgozol a területen, nettó 300-al tényleg ideje váltani.
24/37 anonim válasza:
22, a GYK-ra milliárdosok járnak, csak azok érnek rá.
25/37 anonim válasza:
24
Pont ez a lényeg! Hogy a netto 800 ezres keresetre, a legkevésbé sem illik a "milliomos" jelző!
22
Ha IT.sként tenyleg csak 300 ezret keresel, valamit tuti szarul csinálsz! Egy fejlesztő minimum netto 800at megkeres (ha kezdő)
26/37 anonim válasza:
25: ez azért enyhe túlzás, de 5+ éves tapasztalattal már tényleg elérhető.
27/37 anonim válasza:
25: Azért azt megnézném, kinek adnak kezdőként 800 nettót mondjuk Debrecenben. Gondolom te is hallottad, hogy az IT jól fizet a tévéből, aztán már minden kezdő 800ezreket. Mesében sem.
28/37 anonim válasza:
A párom 3 éves tapasztalattal kap 1.1M-et - de a kezdö fejlesztők kb netto 800 korul kapnak.
29/37 anonim válasza:
28: A kezdő (egyetemről kiesett) fejlesztők 250 ezer forint körül kapnak. Legalábbis vidéken. Forrás: az a 4-5 fejlesztő cég ahol eddig dolgoztam :). Igaz ez nagyjából 4 éve volt, de kétlem , hogy 250ről 800ra emelték a fizukat.
30/37 anonim válasza:
29
Ha állásinterjun bizonyitottak, (tehát nem végigbugdacsolták az egyetemet, és figyelemmel kísérték a legujabb programnyelveket stb.t,) akkor ennyi a kezdő!
3-5 ev után az 1M sem ritka! Merthogy NINCS programozó!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!