Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak akik csak "luxuséletsz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak akik csak "luxuséletszínvonallal" jutnak barátnőhöz azoknak mi bajuk?

Figyelt kérdés

Sok férfi állítja hogy csak akkor kezdték a nők észrevenni amikor havi 800 körül.kezdett keresni és luxus lakása és autója lett.

Mi a baj.velük hogy csak így megy?

2021. nov. 22. 16:23
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
10-es, mert magasabb a mérce. Ők már Tóth Andikát akarják pl.
2021. nov. 22. 18:36
 12/37 anonim ***** válasza:
Veled van a baj hogy ilyen nyomorékokkal foglalkozol!
2021. nov. 22. 19:03
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

Ennek a másfélszerese van, de az se luxus.

Nekem az ott kezdődne, amikor munkába menet látom, hogy a kitartott(?) hölgyek a zsír új Q7/Q8, GLE/GLS, X6 verdákkal gyülekeznek a jógaterem előtt, míg más siet, hogy beérjen a melóba...

2021. nov. 22. 19:33
 14/37 anonim ***** válasza:
63%

Egy részükkel az, hogy szimplán balf..szok, egy másik részével meg az, hogy a külsejük, genetikájuk, "kémiájuk" olyan, hogy a nők nem tudnak hozzájuk vonzódni, csak barátzónás srácként.

Egyik típushoz sem vonzódnak igazából, hanem csak a pénzéhez, státuszához. A balf..sz típust a dominánsabb, feministább nők kerítik hatalmukba, akik élvezik, hogy beidomíthatnak egy férfit fele házimunka, fele gyerekkel való foglalkozás, rezsi, stb. Esetleg ő foglalkozik, de CSERÉBE adjon neki apanázst meg ilyenek. Persze nyilván nem tartod kenyéren és vízen az asszonyt, ha KÖZÖS akaratból KÖZÖS gyerek születik és te keresel jobban olyan munkával, amit SZERETSZ is csinálni, viszont itt is van egy határvonal, hogy ne tespedjen meg ne adja azt elő, hogy neki mekkora hatalmas földöntúli áldozatot kell vállalnia és ezért minimum kijár neki a wellness hétvége meg az akármi.

A kémiamentes típusoknál pedig valamelyik ügyesebb aranyásó fog célt érni, aki képes elhitetni a férfivel, hogy valójában a pénze nem számít vagy csak nagyon elhanyagolható mértékben és mivel a kapcsolatokat nem validálják hazugságvizsgálóval, az adott férfi még ha nem is bízik benne teljesen, ott van benne a vágy, hogy miért ne lehetne, miért ne szerethetné őt valaki önmagáért és az, hogy mostanra pénze van csak véletlen egybeesés, hiszen előtte nem ismerte ugyanazt az embert (őt lehet, de rengeteg hasonszőrűt igen). Esetleg még valami bluepill-es pszichológus is jól megtámogatja ilyen Coehlo-i bölcsességekkel, hogy "Béla, hát miért nem hiszi el, hogy maga egy szerethető ember, aki vonzó lehet a másik nem számára? Mióta is dolgozunk ezen a kishitűségi problémán? Adjon egy esélyt a boldogságnak."

2021. nov. 22. 21:21
 15/37 anonim ***** válasza:
24%
800e nettó egyetlen keresetnek nem hogy luxus, de épp csak elég egy középosztálybeli életszínvonal fenntartására is. A kényelmes az valahol a duplájánál kezdődik. És akkor hol van még a luxus...
2021. nov. 22. 21:35
 16/37 anonim ***** válasza:
A 800 nettó középvezetői fizu egy normálisabb multinál, minden cinizmus vagy túlzás nélkül. Nyilván kényelmesen megélsz belőle és tudsz félretenni/befektetni, de ebből ugyan nem fogsz luxilakást (többszáz milla momentán), de még luxiautót sem virítani.
2021. nov. 22. 21:54
 17/37 anonim ***** válasza:
Mi 4-en élünk 800 nettobol. A környezetemben sem keres senki ennyit, pedig az ország nyugati részén élek.
2021. nov. 22. 23:38
 18/37 anonim ***** válasza:
Térjünk vissza a témára pár hét múlva, amikor a Forint teljesen tönkremegy, ahogy Matolcsika csinálja, hajrá!
2021. nov. 23. 10:51
 19/37 anonim ***** válasza:
16-os vagyok: tudom, hogy nem ez az általános. Mi IT szektorban dolgozunk Bp-en, nyilván az én mintám és környezetem e szerint alakul. Egy multi tényleg bőven megadja ezt kb 8 év tapasztalattal. Én csak azt mondtam, hogy ez bár nagyon jó fizetés, de messze nem világcsodája vagy luxuslakás kategória.
2021. nov. 23. 10:53
 20/37 anonim ***** válasza:
19%

6-800 ezer nettó kb minimálbér Budapesten már, az érettséginél többre jutott embereknél.

Szóval a luxus az havi 10 millió bevetelnél kezdődhet.

2021. nov. 23. 13:54
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!