Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak azokat a pasikat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak azokat a pasikat tudom komolyan venni akik telibes*rják a fejemet?

Figyelt kérdés

Az a legnagyobb gond az egésszel, hogy teljesen rendben vagyok kinézetre, belül viszont gáz van. Nem tudom komolyan venni az olyan pasikat, akik nyalják a fenekemet. Kicsit ilyen simpek, vagy nem tudom. Sokkal jobban bejönnek azok, akik nem írogatnak folyton, nem nyomulnak, határozottak és van kiállásuk. A kinézet csak annyira érdekel, hogy ne legyen kövér és alacsony, fogjon meg valami benne. Lehet az akár a szeme is, vagy a hangja.

Ezért sokszor bebukom a dolgot, kihasználnak, vagy egy idő után meggondolják magukat. Feltételezem, hogy apàm miatt alakulhatott ki ez bennem. Apám szinte sosem foglalkozott velem, és nem igazán érdeklődött a dolgaim iránt. Tudtommal a nők olyan pasit keresnek, mint az apjuk. A pasik meg olyan nőt, mint az anyjuk. Persze nem tudatosan. Kérdés, hogy ez tényleg így van-e, vagy csak bebeszélem magamnak?!Csak egy normális kapcsolatot akarok.

22/N

2021. nov. 22. 16:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%
Valoszinuleg mar meg is valaszoltad a kerdest 😁
2021. nov. 22. 16:08
 2/13 anonim ***** válasza:
37%
Mert buta nő vagy.
2021. nov. 22. 16:11
 3/13 anonim ***** válasza:
29%
Mert buta, sérült nő vagy, mint a legtöbb.
2021. nov. 22. 16:13
 4/13 anonim ***** válasza:
65%
2-3 pofabefog
2021. nov. 22. 16:15
 5/13 anonim ***** válasza:
90%

A két szakaszt külön kéne venni:

1: Tehát egy öntudatos, normális, domináns férfi kéne, aki nem majomszeretettel csüng rajtad? Ez tök normális. Ha bevallja, ha nem, majdnem minden nőnek ez kell.

2: Az, hogy kihasználnak, és megunnak, az meg társadalmi jelenség, és nem feltétlenül a te hibád. Főleg a korod miatt, és a stylusodból következtetek arra, hogy egy karakán kiscsaj vagy, tehát sok fuckboy van az életedben, akik már csak ilyenek. Ha vannak igényeid és nem adsz nagyon alá, akkor ez szinte garantált.

Ezekből én úgy gondolom, hogy nem valami pszichológiai rendellenességet kéne magadban keresni, hanem elfogadni, hogy a világ milyen, és akármennyire nehéz belátni, a legkevésbé sem alkalmazkodik hozzád soha. Az emberek önzők, és mindenkit kihasználnak. Majd lesz olyan aki nem. Addig meg érezd jól magad, ne ezen kattogj :)

2021. nov. 22. 16:17
 6/13 anonim ***** válasza:
44%

Az erős határozott önálló férfi tudna valodi biztonságot nyújtani, és nem a pincsik, akik a nőkbe kapaszkodnak.

Ez evolucio ösztön. Az utód nagyobb biztonsága érdekében.

Az már más kérdés hogy az erős határozott önálló férfiaknak szembemenve a természettel semmiféle apai családi ösztöne nincs, csak a kapaszkó csicskultaknak, akik "pótanyát" keresnek a nőkben

2021. nov. 22. 16:18
 7/13 anonim ***** válasza:
86%

Azért a telibe szarják a fejed és a kinyalják a segged között van átmenet, és széles a skála. Egy valóban határozott pasi mer kezdeményezni, és most az életben gondolom, nem arra, hogy névtelen lúzerek instán 1000 nőnél próbálkoznak, hátha 1 sikerül.

Egy normális pasit te érdekelsz, figyel rád, ha ez hiányzik, miért nem ezt keresed?

2021. nov. 22. 16:25
 8/13 A kérdező kommentje:
Már leírtam mit keresek. Azt nem írtam le, hogy 20-35 év közötti férfiakról van szó. Eddig ezzel a kétfajta embertípussal találkoztam. A fiatalabbak jellemzően futnak utánam, az idősebbek meg szexre akarnak. Akiben láttam potenciált és összejött, az meg elhagyott egy másikért. Félreértés ne essék szeretem, ha szeretnek. Viszont ne mondogassa már az első randin, hogy szerelmes belém. Másodikon meg beakar mutatni otthon? Rengeteg ilyennel futottam össze.
2021. nov. 22. 16:32
 9/13 anonim ***** válasza:
59%
Mert ők kihívást jelentenek számodra.
2021. nov. 22. 17:33
 10/13 anonim ***** válasza:
39%
Hagyjuk ezt az apakomplexusos hülyeséget. Elég ócska magyarázat arra, hogy szimplán nagyon buta vagy!
2021. nov. 22. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!