Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Képesek vagytok komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Képesek vagytok komolyan venni azokat a pasikat, akik nem bírják ki anélkül egy helyen, hogy ne igyanak alkoholt?

Figyelt kérdés
Bulin ismerkedésnél negatív pont, ha három sört már bevágott az este alatt pl.
2015. okt. 19. 14:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

1. nem buliban ismerkedek

2. ihat, de ne részegedjen le

2015. okt. 19. 14:31
 2/14 anonim ***** válasza:
77%
Nálam ez kizáró ok lenne.
2015. okt. 19. 14:34
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem ha hajnali 1-2 óra körül egy buliban olyan srác szólít meg, akin látom hogy full józan és egy csepp alkoholt nem ivott, az valami eszetlen sok pluszpontot jelent a szememben. Amikor már a 99% részeg.
2015. okt. 19. 14:37
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát én nem!

Nem szeretem azokat a pasikat, akik minden egyes buli alkalmával vedelnek. Nem azt mondom, hogy ne igyon meg egy-egy pohárkával. De ne részegedjen le minden egyes nap és hétvégén sem, csak mert hétvége van és bulizni kell!

2015. okt. 19. 14:47
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem azokat a pasikat, akik nem bírnak ki egy bulit lerészegedés nélkül, és nem szeretem azokat sem, akik elvből nem isznak meg egy pohár whiskyt, vagy egy korsó sört.
2015. okt. 19. 14:51
 6/14 anonim ***** válasza:
66%
Nem szeretem az alkoholt. Évi egy-két pohárka belefér, de 3 sör egy este nálam kizáró ok. Szenvedtem látens alkoholistákkal, semmi kedvem hozzá, hogy én rángassam haza a párom, vagy toleráljam a szagát az ágyban. Szerencsére találtam olyan férfit, aki hasonlóan gondolkodik.
2015. okt. 19. 14:59
 7/14 anonim ***** válasza:
Van onkontrollja , nem? Nem hulyere issza magat?
2015. okt. 19. 15:16
 8/14 anonim ***** válasza:

Antialkoholista vagyok. Megturom azokat akik isznak a kozelemben de csak ha kozeli rokonok baratok, olyannal aki iszik nem ismerkednek.

18/L

2015. okt. 19. 15:29
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért attól még, mert ki tudja, mióta először (az is lehet, hogy az évi egy alkalom szemtanúi vagyunk) egy este elmegy bulizni, és megiszik 3 sört (ami megjegyzem, nem egy nagy alkoholmennyiség, ettől még spicces is csak akkor lesz, ha egyből lehúzta azt a három sörét, és jellemzően nem így isznak az emberek) nem lesz se alkoholista, sem részeges. Ha a mindennapokban a reggeli mellé is 3 sört iszik meg, akkor már zavarna, de egy buliba a legtöbben azért mennek, hogy jól érezzék magukat, és nehogy már probléma legyen, ha ehhez kicsit hozzásegítenek pár sörrel (igen, tudom, lehet ilyesmi nélkül is jól érezni magunkat, de nekem ne mondja senki, hogy egy olyan társaságban, ahol mindenki minimum spicces, olyan nagyon jó buli egyedüli józan embernek lenni. A teljes tinikorom ebből állt, és nem, közel sem olyan egyszerű olyankor jól érezni magunkat, akármit mondtok). Én nagyon ritkán megyek buliba, de ha megyek, akkor ott nem állok meg 3 sörnél... Mit sörnél, ha már buli, minimum rövid. A sörözés egy baráti összejövetelhez való, amikor összeülünk egy kultúrált kis kocsmában dumálgatni az életünkről és 10kor már haza is megyünk. Az kellemes meg minden, de messze nem buli :D

Az, hogy komolyan tudok-e venni egy pasit, az bőven nem ettől függ, kérdező. Van, akit totál józanon sem tudok komolyan venni.

2015. okt. 19. 16:28
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem nagyon járok ilyen helyekre, régebben elmentem párszor.

Egyébként nem csak bulikban lehet italozni. Van, aki tudja tartani a mértéket, azzal semmi bajom, én is ilyen vagyok.

2015. okt. 19. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!