Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan nem tetszem senkinek, vagy mi a baj?
21 éves leszek lassan, de még mindig nem volt barátom, egyszerűen nem szoktak kezdeményezni nálam a pasik, soha nem hívtak még randira (kiemelném, hogy SENKI, nem csak az nem, aki tetszett). Pedig csúnya nem vagyok, átlagos-szép kategóriába sorolnám magam, bár sokak szerint gyönyörű vagyok (mondjuk azt nem tudom, hogy ők mit néznek, de biztisan nem engem:D).
Kedves vagyok, és szerintem nem vagyok hülye. De persze, nekem is vannak rossz tulajdonságaim, pl. csendes vagyok, zárkózott, még fb-on sem vagyok fent. Szerintetek ez lehet az oka?
Barátnőm szerint, aki nálam sokkal csendesebb és zárkózottabb, de nála folyamatosan kezdeményeznek a pasik, a mai pasik gyávák, és csak facen mernek lépni, így azzal hogy nekem nincs, rengeteg lehetőségtől fosztom meg magam.
Mit gondoltok?
vagy csak nem jött még el az idöd
pl én 17 éves korom óta a párommal vagyok most 26 vagyok 😁
Csendes vagy, visszahúzódó és még Facebookon sem vagy fent. Felmerül bennem két kérdés is. Az egyik, hogy mit csinálsz akkor a szabadidődben? A másik, hogy hogyan várod el bárkitől, hogy kezdeményezzen, ha gyakorlatilag senkivel nem találkozol?
Egyébként sokszor a véletlenen múlik az ismerkedés.
Ha készítesz facebookot, akkor jelölj be engem. Kedves vagyok, aranyos, vicces és napról napra egyre jóképübb. :)
Természetesen, amennyiben itt laksz a közzelben, bemutatom a környéket is. Aztán ha szimpatikusak leszünk egymásnak, elhívlak randira is. Még eljegyzés és esküvő is lehet később. (Bár már kicsit előre szaladtam :D)
Ez mind hogy megtörténjen, csak egy facebook profil szükséges, illetve h rámírj. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!