Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ti hogyan szűritek ki az olyan pasikat akikkel komolyan terveznétek (akár családalapítás)?
Legjobb, ha teljesen egészséges vagy max kisebb eü gondja van,mint pl. asztma vagy ekcéma.
Legyen megbízható, szavatartó, őszinte, komoly gondolkodású. Legyen fix munkája, (hiába van félretéve a babára jó (szerintem normál) esetben is pénz félretéve, egy babánál sajnos sose tudni, hogy mikor lesz plusz költség, s az én keresetem egy része kiesik, hiába a GYED ugye, ez csak a fizu 60 vagy 65%-a, a gyes meg csak 30.ezer körül van.)Legyen köztünk testi kémia, hogy hosszú távon is müködjön.
Milyrn korú? Én 25 vagyok, így kb -2, +8-öt mondanék kb, de most, ha +9 se mennék dunának...
Előélet? Én nem nagyon hiszek, a nagy páli fordulatokban, így nem nagy előny, ha rengeteg barátnője volt.
De, ezek sztem így nagy átlagban elmondhatók mindenkire. Más hirtelen nem jutott eszembe.
Kezdjük azzal, hogy gyereket nem biztos, hogy akarok majd... így van egy csomó dolog, ami mondjuk számomra nem számít annyira, mint másnak, és fordítva. Ha pl. van egy enyhe-közepes örökletes betegsége, amiatt nem szakítanék egy pasival.
De lássuk az én listámat komoly kapcsolathoz, együttéléshez:
- magasabb nálam
- idősebb nálam, max. 10-12 évvel
- előélet: nem volt balhés soha, nem börtönviselt, nem dugta végig a fél várost, nem volt agresszív soha nővel
- nem hímsoviniszta
- kompromisszumkész
- képes kiállni magáért, férfias kiállása van
- hűséges
- van munkája, vagy legalábbis törekszik arra, hogy legyen, reális jövőképe van
- nem anyupicifia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!