Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak ha nem tudom komolyan venni a pasikat?
Randiztam tegnap egy sraccal, jol nez ki es ertelmes is, orakig beszelgettunk es jokat nevettunk. Aztan felajanlotta hogy hazavisz, de nem eltem a lehetoseggel. Mondta, hogy remeli talalkozunk meg, ha lesz kedvem es beszelunk.
Lattam rajta, hogy izgult, zavarban volt es igyekezett hogy szimpi legyen nekem...
De megis, keptelen vagyok elhinni, hogy szeretne masodik randit. Vagy hogy nem csak szexre megy.. vagy barmi.
Tudom, hogy onertekelesi problemam van es azt is, hogy nehany csalodast az utobbi evekbol nem igazan sikerult elengedni. Azt hiszem, hogy mindenki rossz es gonosz. Tobb "jo lehetoseget" szalasztottam el, mert keptelen vagyok bizni a ferfiakban... most nem szeretnem elromtani. Mit tanacsoltok?
24N
Ha nem akarod hogy csak lefektessen, akkor ne feküdj le vele.
Ilyen egyszerű.
Ha tényleg érdekled, akkor így is látni akar majd.
Nálatok, nőknél öreg hiba szokott lenni, hogy mindig a pasikban látjátok a hibát, közben pedig ti viselkedtek gyakran helytelenül.
Csak annyit kell tenned, hogy ne add magad könnyen, legyél titokzatos a srác irányába(ez egyébként nagyon szexi is), ne teregesd ki a lapjaidat mindjárt az elején, adj időt az egész dolognak, hogy szépen, fokozatosan kifejlődjön. Amelyik pasi mindezek után is kitart és udvarol, az valószínűleg(még így sem 100%) komolyan akar téged és szerelmet keres.
Magamból kiindulva(34F), ha egy nőn látom ismerkedéskor, hogy titokzatos, az engem megbolondít. Emiatt csak még jobban akarom őt, és persze értékesebbnek is tartom az ilyen hölgyeket. Őszintén remélem, hogy sok férfitársam van így ezzel.
Ne keverd a titokzatosságot a passzivitással. Az utóbbi nagyon rossz - amikor látod a másikon, hogy már legszívesebben menne haza, nem is akarja a randit.
Előbbi viszont nagyon fel tud tüzelni, vágyat tud ébreszteni egy férfiban. Amikor távolságtartóan szexi egy nő, sejtelmesen viselkedik - ilyenkor azt érzem, hogy küzdenem kell, hogy közel engedjen magához. Ez megnyilvánulhat a ruházatban is, abban, hogy nem árulsz el mindent magadról(rövidebb válaszokat adsz), sejtelmes mosolyban, tekintetekben, gesztusokban, a fizikai kontakt(érintések, csók) elodázásában, stb. Ezek amúgy minden nőnek a vérében vannak, csak sokan nem tudnak róla. Érd el, hogy harcoljon érted egy pasi, legyél olyan, mint a mesebeli királylány. Ha kitartóan küzd a királyfi, elnyeri a jutalmát a végén. Ezek a népmesei klisék nem butaságok ám:)
Több jó lehetőséget ne szalassz el. Ha ez a srác is izgult meg zavarban volt, akkor biztos bolondul érted már most. Idős korodban majd szomorúan emlékszel vissza ezekre a kihagyott esélyekre, most viszont benne vagy a közepében, ne hagyd elúszni. Csak legyél nőies nő, ennyi. #3-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!