Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak másként, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak másként, hogy ne csak trófeának gondoljanak a srácok, hanem végre vegyen valaki komolyan és szeressen?

Figyelt kérdés

18/l vagyok és már teljesen el vagyok keseredve, mert még nem volt barátom. Nem tartom magam csúnyának, de ezt nem hangoztatom, a visszajelzésekből ítélek. Ha megyek végig az utcán megbámulnak, szemeznek velem, már kaptam több ajánlatot is egy-egy portfólióhoz, de akkor nem értem miért nem jön össze semmi. A srácok mindig csak szórakoznak, nem érzem azt, hogy valaki komoly kapcsolatot szeretne(így nem hagyom, hogy szórakozzanak velem), aki viszont komolyan gondolná, azt meg már túl idősnek találom...

Mit csináljak másként, hogy ne csak trófeának gondoljanak, hanem valaki végre komolyan vegyen és szeressen?

2011. jan. 2. 18:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Változtass a kinézeteden.
2011. jan. 2. 18:59
 2/16 anonim ***** válasza:
Attól hogy valaki x éves az még semmit sem jelent. Ha tetszik és szereted akkor hajrá!
2011. jan. 2. 19:04
 3/16 Funktasztikus ***** válasza:
háth jah kicsit öltözz visza fogotabban:)
2011. jan. 2. 19:08
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Vedd észre a kevésbé jóképű pasikat és a jófiúkat is!
2011. jan. 2. 19:14
 5/16 anonim ***** válasza:
Hangsúlyozd az elveidet, amikor megkörnyékeznek.
2011. jan. 2. 19:22
 6/16 anonim ***** válasza:
vedd észre az olyanokat akik sokat beszélnek veled és kedvelnek...nekem is ezvan..van egy lány akibe szerelmes vagyok lassan 2 éve (probálkoztam mással,nemment) nem sokat beszélünk de beszélünk...ö nem vesz észre engem pedig már vallottam is és nem mond rá semmit szal ezvan xD
2011. jan. 2. 19:22
 7/16 anonim ***** válasza:
Mondanám, hogy írj egy privátot és ismerkedjünk, de sajnos a fiatalabb csajokkal pont a link mentalitásból kifolyólag, csak negatív tapasztalataim vannak.
2011. jan. 2. 19:55
 8/16 anonim ***** válasza:

nagyon egyszerű: légy olyan, akit komolyan lehet venni.

ha túl kihívóan öltözködsz, vagy nézel ki akkor lehet, hogy a szégyenlősebb, ám kedvesebb fiúk pont azért nem mernek megszólítani. légy közvetlen, barátságos, és nyitott mindenkire. ha már volt szerencséd több olyan sráchoz, aki csak szórakozik, akkor már elég jól felismered a jeleit, nem? próbáld meg csak ezeket lerázni, a többiekre pedig figyelj picit jobban.

2011. jan. 3. 15:38
 9/16 anonim ***** válasza:

Ha tudnám, hogy ilyen lány vagy, odamennék hozzád az utcán, vagy valahol, biztosan mást gondolnék rólad, hogy sok pasi hajt rád mert szép vagy.:(

Jó lenne ha mindenkire rá lenne írva milyen típus:D

2011. jan. 4. 20:27
 10/16 anonim ***** válasza:

Nos komoly kapcsolatot 18évesen?Ha gazdag vagy elveszem a gazdagabbik feledet:)

Na bocs az offért...a többieknek is igazuk lehet mert ha ugy öltözködsz és viselkedsz mint egy trófea akkor azzá is válsz...

Amugy nála a nyerő amiért hajt a vadászösztön azok a nehezn kapható nők akiket 2hét alatt nemtudok csak úgy ágybavinni bár még az is elég rövid...

Komoly pasit akarsz?Tanulj meg főzni!Öltözz komolyan!Viselkedj komolyan!De ha komoly kapcsolatot akarsz én szívesen akasztok rád pórázt :)

A lényeg ami lényeg ne öltözz ku.vássan!!!Ne legyél kis hisztis 3.14csa!(ezeket bár nemtom de ha így van akkor ne tedd)És ne hagyd magad !!!Dolgozzanak meg a palik az első csókért is!!!!

Sok sikert!

ÜDv!

2011. jan. 4. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!