Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Igaz az hogy az ellentétek vonzzák egymást? Érdemes lenne megkockáztatnom vele egy járást, még akkor is ha eddig neki a csajok csak trófeának kellettek?
Mint az amerikai filmekben.
A jóképű, sportoló, akire bukik az egész iskola, falja a csajokat és emellett rossz tanuló és egy fekete bárány korrepetálni kezdi egy kedves, csinos, rendes lány, aki nem egy ribizli, hanem értelmes bele szeret ebbe a bárány, aki valójában farkas. Légy óvatos, ha annyira akarod.
Bocs ha hosszú lett.
21/F
Nem tudom......engem ez olyan tipikus amcsi filmre emlékezet.
A suli menője beleszeret a jó tanuló lányzóba aki nem áll be az utána futó lányok közzé.
hháát nem tudom vagy :
1.Fogadásból csinálja,h megmutassa megtud füzni.
2.Azért mert látta,h te nem vagy oda érte és igy érdekessé váltál a számára és belédszeretett.
Kivánom szivből ,hogy a második legyen :)
De azért gondold végig józanon a dolgokat
Sok szerencsét =)
Just a gigolo..
Azt mondod már beleszéréttél, tehát ha nem jársz vele és kell felejtened, akkor is fáj, szóval miért nem adsz neki esélyt, csak boldogabb lehetsz.:) Lehet, hogy túl optimista vok, de hajrá!
És még egy közhely: Jobb szeretni és elveszteni, mint sosem szeretni.(L)
na azért vigyázz vele, mert lehet, hogy csak jót szórakozik majd rajtad, amikor észreveszi, hogy te is komolyan érdeklődsz utána, és a többiek előtt kiröhög, hogy mien naiv vagy meg igy...de lehet, hogy csak külsőre cassanova,de a,úgy egy jó fej srác.
Hagyad, hogy küzdjön érted,és hogy lássa, hogy te nem vagy olyan mint a többi. Hátha észbekap és felnő a kis casanova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!