Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak másként, hogy ne csak trófeának gondoljanak a srácok, hanem végre vegyen valaki komolyan és szeressen?
18/l vagyok és már teljesen el vagyok keseredve, mert még nem volt barátom. Nem tartom magam csúnyának, de ezt nem hangoztatom, a visszajelzésekből ítélek. Ha megyek végig az utcán megbámulnak, szemeznek velem, már kaptam több ajánlatot is egy-egy portfólióhoz, de akkor nem értem miért nem jön össze semmi. A srácok mindig csak szórakoznak, nem érzem azt, hogy valaki komoly kapcsolatot szeretne(így nem hagyom, hogy szórakozzanak velem), aki viszont komolyan gondolná, azt meg már túl idősnek találom...
Mit csináljak másként, hogy ne csak trófeának gondoljanak, hanem valaki végre komolyan vegyen és szeressen?
Én még ,,csak" 16 vagyok:) (F)
Ezek alapján amiket mondál naon aranyos csaj lehetsz. én szívesen megismernélek :)
Jah és nekem tuti nem lennél ,,trófea"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!