Miért mondta ezt ránk? Azért mert jóban vagyunk? Komolyan már senkivel se lehet úgy jóban lenni hogy ne gondoljanak rosszat? Az anyja nem hiszi el elvileg de azért ne mondjanak már ilyet.
Volt már veletek olyan, hogy van barátnőtök és akkor sokat vagytok együtt, mert egyszerűen jóban vagytok és lelki társak vagytok meg minden, és hogy emiatt titeket leszbinek hitt valaki? Vagyis elvileg egy mondta, de más is rákérdezett. Szóval, hogy mi sokat vagyunk együtt, nem olyan sok, ők gondolják ezt, meg ha még sok is lenne, miért kell máris rosszra gondolni? Nem is csináltunk olyasmit amiért ilyet feltételezhetnének rólunk. Ezt a személyt a barátnőm utálja, meg aki rákérdezett ő is. Az anyja viszont gondolom, ezért mondta ma hogy ne menjek én oda mert hogy valaki ezt állítja rólunk...-.- Barátnőm sírt, mikor azt mondták nem mehetek oda, és mikor sírt, akkor mondta az anyja hogy megbeszéljük. Nem hiszem, hogy a sírás erre utalna hogy leszbik lennénk. Én is sok mindenért sírok. Lehet csak rosszul esett neki, hogy azt mondták még hogy nem. De miért ilyen gonosz az a valaki aki ilyet mondott az anyjának? És most hogy adjuk be hogy nem igaz? Én nem fogom a barátnőm ezért "kidobni." Nem vagyok hülye. Szeretem, mert végre valaki aki megért akiben megbízhatók. És ez a dolog csak most jött így. Mit tegyünk? Még mi elött valaki megkérdezni nem, nem vagyunk azok.
18/L
Biztos rosszindulatból tette. Nem tudom miért kéne azt hinni, hogy leszbikusok vagytok, még ha kézen fogva sétáltok is, vagy ott alszotok egymásnál, még akkor se, ha édesemezitek egymás. Én is szoktam ilyet, én nincs benne semmi.
Ne add fel a barátságot ilyesmi miatt. Aki rosszat akar gondolni rólatok, az akkor is megteszi, ha feladod a barátságot, és akkor is ha nem.
Anyukádnak meg mondd meg, hogy csak nem gondolja, hogy ilyen fontos dolgot elhallgatnál előle, még ha úgy is lenne.
Aki meg ilyet mond rólatok az szimplán hülye, meg féltékeny. Biztos neki nincs egy barátja se, mondja csak, majd megunja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!