Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » De most komolyan mi a fenét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

De most komolyan mi a fenét csináljak?

Figyelt kérdés
1 éve randiztam egy lánnyal nem nagyon tudtunk beszélgetni így hagytuk egymást de most azt irta nekem hogy velem akar lenni és nagyon jól elvoltunk.. de azaz 1 évben irogattam egy másik lányra mert nagyon megtetszett... Na miota találkoztam megint az 1. csajjal azóta nemnagyon akar szeritem talizni nem irja de valahogy mindig leterel de nem biztos hogy nem akar velem talizni csak lehet nem ér rá mert tegnap is elég zsúfolt volt a napja... a 2 lány akinek irogattam azzal már köszönö viszonyban vagyunk... még nem mentem oda hozzá hogy tetszik meg hogy meg szeretném ismerni..., mert mindkettő lányba belevagyok zugva lehet hogyha megismerem a 2. lányt akivel még nem taliztam akkor lehet nem jönne be nekem... De szorít az idő mert azt hiszi a 2. lány hogy egy puhapocsvagyok 18éves létemre hogy nemmerek odamenni hozzá de pedig NEM csak az első lányba vagyok szerelmes de énezt már nem bírom űűű!!!!!
2015. ápr. 8. 18:44
 1/4 To7ka ***** válasza:

Puhap.cs vagy. Meg még töketlen is, meg 18 éves létedre buta. Jobb lett?:) Igyekeztem!

Az 1. játszik Veled, ő se tudja mit akar, a 2. lánynál meg lejáratod magad, 2 szék közé a földre. Élvezd ami van!

Egyébként az 1. lánnyal is töketlen vagy.

2015. ápr. 8. 18:49
 2/4 A kérdező kommentje:
bocs a helyesírási hibák miatt!!!!
2015. ápr. 8. 18:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha az elso lanyba vagy szerelmes akkor mit akarsz a masiktol? Potleknak hasznalni? Szanalmas vagy!
2015. ápr. 8. 18:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Ezen behaltam. Az elsőnek azt hiszem igaza van, de lehet hogy nem biztos, mert a másodiknak is igaza van és nem tudom melyiknek van jobban igaza, de hát azt hiszem ez van.

Szóval, tényleg puhap.cs vagy.

2015. ápr. 9. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!