Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan mi a fenét kéne csinálnom, hogy ronda, törpeként is lehessen vékony, alacsony, bájos barátnőm?
1. Gyúrjál önbizalomra.
2. Gyúrj az agyadra.
3. Gyúrj a testedre.
4. Add lejjebb az igényeidet.
pár tipp:
-plasztikai műtét (manapság már rutin műtétnek számít, ne aggódj)
- jelmezbálon...
- konkurencia elemzés, majd ezek eltávolítása ( kicsit körülményes lehet, ami azt illeti...)
- kerti törpelány? (legalább nem szólal meg és azt csinálsz mellette amit akarsz)
- imádkozz !!!
...
U.I. : majd jönni fog ne aggódj!!!!
Ha csak annyiszor rúgak volna herén, ahányszor kiírtad ezt a szánalmas kérdést, már leszakadtak volna a golyóid...
De miért vársz többet a másik féltől, mint amit te adni tudsz magadból?
(értsd: sz@rul nézel ki, akkor miért álmodozol?...)
Na most lebuktál, még hogy nem a külső számít nektek lányok?! :DD
Lebuktatok!
Na, ha ti így álltok hozzá, akkor én miért elégedjek meg egy csúnya, kövér lánnyal, aki lusta mozogni és adni magára, mikor én meg sportolok és izmosodom?!
"Ne hidd azt, hogy a sült galamb a szádba berepül...
Ha így gondolkodsz, akkor maradj inkább egyedül..."
(Bocs, ez jutott eszembe, te meg meg is érdemled...)
Ez a magasság dolog olyan baromság!
Én eddig 190 cm-es sráccal jártam, most meg egy velem egymagas srácba szerettem bele. Kb 170 cm. Abszolút alacsony, ami eleinte furi volt, de megszoktam és szerintem imádnivaló. Nem ezen fog múlni. Csak 1 kikötés, ha lehet: ne legyen kissebb tőlem.
Milyen alacsony vagy, hogy letörpézed magad?
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!