Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők szerint is "40 felett férfi a férfi" vagy igazából "40 felett pohos disznó" mind?
30-as!
Akkor még van két évem! Ha gondolod írj rám!
Rengeteg az elhanyagolt, elhízott férfi 40 alatt is. Nyilván, aki fiatalon is (20-on, 30 évesen is igénytelen), annak nem fog jót tenni a kor sem.
22-es egyébként kitünő meglátására reflektálva: van egy barátnőm, aki most ment férjhez. Barátnőm vékony, csinosan öltözik mindig, szép a haja, körme stb. A férje meg egy évvel fiatalabb, mint barátnőm (30 éves) és 120 kiló! Nem egyszer voltunk náluk úgy, hogy a pamutpóló alól szó szerint kifolyt a szőrös hasa. :D
De nem egy ilyen párt ismerünk, tök csinos, igényes nő és akkor egy puhostestű, igénytelenül szakállas faszi.
Szóval nem a 40 a választóvonal, de tény, hogy az idő előrehaladtával egyre kevésbé látni igényes, jó parti férfiakat.
Én sajnos kórházban voltam egy-két hónapig és két nagyon vonzó férfivel is megismerkedtem, az egyikük 40-es évei végén jár, a másikuk az 50-es évei elején. Csak róluk tudok nyilatkozni, a nem csinosakkal nem foglalkoztam. :)
A férfiaknak annyival jóval könnyebb dolguk van, hogy a női testet tényleg nagyon megviseli a terhesség, szülés, szoptatás. Később a menopauza. Ha egy férfi annyit ad magára, hogy rendesen mozog és nem hízik el, eljár fogorvoshoz, normális frizurát választ, akár kopaszodik, akár nem, akkor már teljesen jól nézhet ki. Míg egy nőnek ennél sokkal nagyobb erőfeszítéseket kell tennie. Az egyetlen, amit nőknél nem tudok nagyon díjazni az az agyonégetett, agyondauerolt, szőkére festett haj.
A 40 feletti magyar nőknél a lelki dolgokkal van a legtöbb probléma.Nagyon megkeseredett, rosszkedvű és ebből adódóan nagyon sok rosszindulatú van közöttuk.
És ami az érdekes,hogy egymás között a nők nagyon ellenségesek,utálkoznak,irigykednek. Ha felszáll a buszra egy fiatal nő,az idősebbeken látszik,hogy méregetik, és irigykednek.Már akire lehet, persze..
De nemcsak a férfiak hagyják el magukat bizonyos kor felett.A nők többsége előnytelen ruhákban, rosszul sminkelve,szőkített hajjal, ilyen-olyan festett körömmel, lógó mellel, és állandóan morogva,telefonálva,beszélve,okoskodva jön-megy. Elég megnézni egy bevásárlóközpontban a középkorú párokat.Unják egymást,utálják egymást,odavakkantanak egymásnak, mindegyik másfelé néz, mást akar.A férfi a fiatal nőket nézi meg, a nő pedig a fiatal árufeltöltő srácok kőműves-dekoltázsát. Ha veluk van a gyerek, arra mindketten tojnak.
Most vasárnapi élmények az Auchanból...
De szerintem ez abból is ered, hogy az ország mentálisan nagyon lecsúszott,minden téren.Évtizedek kellenének,amíg ezt helyrehoznák. Nem pénzkérdés ez !
Én mondjuk 51 vagyok, és - bár nem vagyok testépítő - heti három edzéssel azért kinézek valahogy. Nem cigizem, nem iszom szeszt, nem eszem szemetet. Vannak azonban olyan kollégáim, akik az arany 30-as éveikben járnak, és igazi pohos disznók.
A kérdésre: nem tudom, mennyire vagyok "férfi" a mai felfogás szerint (szerintem amúgy az), de a "pohos disznó mind"-ből erősen kilógok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!