Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sikertelen nők (akik itt írogatnak pl. hogy minden férfi disznó) járnak dzsigolóhoz?
Gondolom ennek a párja: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Így a dzsigoló szó feltehetőleg férfi prostit jelent.
Nem hinném, hogy sok nő járna ffi prostihoz, de engem is érdekel. Itt még egy ilyen sztorit sem olvastam.
"A sikertelen nők (akik itt írogatnak pl. hogy minden férfi disznó)"
Én egyetlenegy ilyent láttam itt eddig. De rá miért hivatkozol többes számban, kérdező?
Lécci, linkeld hol irogatja bárki is, hogy minden férfi disznó. Sehol. Csak ti szoktatok a forditottjat.
Amúgy kétlem, hogy sok nő fizetne szexért.
7.-nek.
Nem csak férfiak.
Kérdezőnek.
Nem. A legtöbb nő simán talál magának valakit aki aláver.
Tudod, a nő akkor kefél amikor akar, a férfi meg, amikor tud.
#8: "7.-nek.
Nem csak férfiak."
De statisztikai felmérések szerint ELSÖPRŐEN TÚLNYOMÓRÉSZT igenis ők (férfiak) a kuncsaftjaik. Mint ahogy ez az egész prostitúciós szolgáltatásokat igénybe vevők körére igaz. Kilencvenvalahány százalékban (felmérések szerint) férfiak igénylik és veszik igénybe BÁRMILYEN NEMŰ prostituáltaktól "szolgáltatást".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!