Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők szerint is "40 felett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők szerint is "40 felett férfi a férfi" vagy igazából "40 felett pohos disznó" mind?

Figyelt kérdés

2021. nov. 22. 12:08
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
0%
12-es Lehet , én nagyon buta vagyok. Örülök neki , hogy vannak itt tőlem sokkal okosabb , és értelmesebb emberek. Ezért is regisztráltam ide, hogy valami okosság tapadjon rám!!!! Nem is lenne természetes dolog, ha egy 20 éves lánykának, 48 éves férfi kellene. Remélem , lesz még tőled is okosabb ember itt, aki most azért fog szót emelni, hogy az igazi szerelemnél a kor nem számít . :)
2021. nov. 22. 13:13
 22/49 anonim ***** válasza:
96%

Vannak vonzó negyvenes férfiak is, de a tendencia inkább az, hogy már a huszon-harmincasok olyan sörhasat növesztenek, hogy öröm nézni. Az átlag nem figyel semennyire a bőrápolásra, kb ha férfiként egy kézkrémet mer használni az ember, már b.zinak nézik. Emiatt jönnek a ráncok. Az öltözködés nem érdekli őket, ha az asszony nem vesz nekik új ruhákat, akkor simán hordják a kikopott-kibolyhosodott ezeréves cuccaikat. Ehhez meg még adjuk hozzá a kopaszodást, és kész az átlag negyvenes magyar férfi.

Nemtől függetlenül jellemző, hogy egy szegény ország vagyunk, az emberek ezerfelé szakadnak, güriznek, nincs idejük magukra. Az öltözködési kultúránk is szörnyű. Emellett, egészségtelenül élünk, nem sportolunk, szarokat eszünk, dagadtak vagyunk.

Viszont azt látom, hogy a nők legalább próbálkoznak, ki-ki lehetőségei szerint, van aki tényleg odafigyel magára, és szép a bőre, jó a teste, jól néz ki. Van akinek erre nincs energiája, de igénye lenne, ez látszik abból, hogy a műköröm meg a műszempilla országa vagyunk. Valójában ettől mondjuk nyilván szebbek nem lesznek, de ott a szándék, hogy mégis adjanak magukra. A férfiaknál ilyen motivációt nem látok egyáltalán.

A saját baráti körömben (középosztálybeli huszasok-harmincasok) is azt látom, hogy a nők próbálkoznak, diétáznak, sportolnak, nem szupermodellek, de tudatosan figyelnek magukra. A pasijaik meg csak dagadnak. Konkrétan ha végignézek a korombeli 7 ismerős (hetero) páron, magunkat is beleszámítva, akkor 4-ben a pasi már fiatalon kövér, nők közül egy van aki az. Nyilván ez nem reprezentatív semennyire, de azért elgondolkodtató. Plusz azt tegyük hozzá, hogy a férfiaknak sokkal inkább "meg kell dolgozniuk" azért, hogy elhízzanak, hiszen a nők szülni is szoktak, és jobban raktározza a zsírt a szervezetük.

2021. nov. 22. 13:15
 23/49 anonim ***** válasza:
31%
Egyisem igaz. Vannak elhanyagolt, 40esek, 50 esek jócskán, de van köztük olyan aki elég jól néz ki. Nem kell feltétlenül kigyurtnak lennie, csak ne legyen hájas,amina testét illeti. Sőt nagyon helyes kopasz, kopaszodó férfiak vannak az említett korosztályokban, de persze ők általában foglaltak. Én is épp egy ilyen pasi után epekedek titokban 30 évesen.
2021. nov. 22. 13:28
 24/49 anonim ***** válasza:
82%
16 Én olyanokról írtam, akik tudom hány évesek.
2021. nov. 22. 13:40
 25/49 anonim ***** válasza:
85%
22 Pedig érdekes,hogy a statisztika is téged igazol.Sokkal több az elhízott férfi, mint nő.
2021. nov. 22. 13:45
 26/49 anonim ***** válasza:
20%
Most már lassan egy éve vagyok jelen az oldalon aktívan. Ezalatt azt tapasztaltam, hogy az itteni női mentalitás az, hogy a férfi 35-nél kezdődik, és 40-nél vége van!
2021. nov. 22. 14:01
 27/49 anonim ***** válasza:
0%
#26 De a teste mindenképp legyen egy sportos húszévesé, és legyen haja! 🤣
2021. nov. 22. 14:05
 28/49 anonim ***** válasza:
75%
Van aki vonzó és van aki nem, ez kortól nem függ.
2021. nov. 22. 14:37
 29/49 anonim ***** válasza:
89%
20 évesek között is sok a pohos disznó. Ritka az igazán férfias külsejű férfi. (most nem a kigyúrtságra gondolok)
2021. nov. 22. 14:42
 30/49 anonim ***** válasza:
58%
35 felett pohos disznó mind. 40n
2021. nov. 22. 15:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!