Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők szerint is "40 felett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők szerint is "40 felett férfi a férfi" vagy igazából "40 felett pohos disznó" mind?

Figyelt kérdés

2021. nov. 22. 12:08
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
26%
Annyit üzennék csak , a most még fiatal csinos nőknek, hogy ne legyenek illúzióik . Eljön még az idő , mikor örülni fogtok ,ha egy negyvenes pasi foglalkozna veletek. Szóval használjátok ki az időt, hogy legyen majd mire emlékeznetek.
2021. nov. 22. 12:32
 12/49 anonim ***** válasza:
85%
11 Te nagyon buta.Pont erről van szó, hogy normális emberek a saját korosztályukban keresgélnek.Csak ugye ezen te is felháborodsz, mert az a tévképzeted van, hogy a 48 éves férfiak után kapkodnak a 20 éves lányok.
2021. nov. 22. 12:35
 13/49 anonim ***** válasza:
81%

40 felett már nagyon szétválik az, hogy valaki addig is hogyan élte az életét és milyen ember volt. Sajnos egyre inkább végletekbe menőek lesznek az emberek. Van egy sikeres réteg, aki vitte valamire az életben anyagilag és szakmailag, mellette külsőre is jól tartja magát (akár sokat le is tagadhat, de minimum ápolt és igényes, nem túlsúlyos). Aztán van egy kevésbé sikeres, aki pedig egészségtelenül él, igénytelenül és szarul néz ki, sokszor nem is vitte sokra az élet más területein sem.

És nyilván vannak átmenetek is (pl. anyagilag sikeres kövér, stb), nem csak szélsőségek, de mondom egyre jobban nyílik az olló, ahogy idősödnek az emberek, mert meglátszik rajtuk hogy élték az előző 20 évüket felnőttként is.

2021. nov. 22. 12:36
 14/49 anonim ***** válasza:
25%

"Egy 20 év körüli nő biztos nem fog vonzónak találni egy apja korabeli negyvenes férfit!"

Hát 14 évesen is szexinek láttam a 41 éves Colin Firth-öt, ha valaki úgy néz ki, az 60 évesen is szexi lesz. És CF is az még mindig.

2021. nov. 22. 12:51
 15/49 anonim ***** válasza:
100%

14 Az egy dolog, hogy egy színészt szexinek találsz.A megint más dolog, hogy a valóságban találj egy olyan 40-es férfit, akivel ténylegesen szexelni is akarj.

Én 26 éves vagyok, néha látok 43-46 közti férfiakat, akik jól tartják magukat, jól néznek ki korukhoz képest.Magamat viszont nem tudnám elképzelni velük, mert nem úgy tetszenek.

2021. nov. 22. 12:56
 16/49 anonim ***** válasza:
74%
Hát ez meg a másik, én ránézésre nem tudom, ki hány éves. Lehet akit szexis harmincasnak nézek, az igazából szexis 45 éves.
2021. nov. 22. 12:59
 17/49 anonim ***** válasza:
100%

#14 #8 vagyok. Látom szereted kisarkítani a dolgokat! Ne az olyan színészeket vegyük már példának, akik milliomosok (dollárban) és nincs is más dolguk mint a saját testüket karbantartani (ebből élnek)! Én a való életről írtam!

Nekem is tetszik egy idősebb pasi, aki sportol és nincs elhízva, de én már bőven 40 felett vagyok!

Vakságot senki nem fogadott! Biztos egy 20 éves is megállapítja ha egy apja korabeli jól tartja magát, de azért ettől többre jó esetben nem gondol!

2021. nov. 22. 13:02
 18/49 anonim ***** válasza:
5%
Csak szólnék, csajszikák, hogy az átlag 40-es nő sokkal szottyadtabb és lelakottabb, mint az átlag 40-es férfi. (Nyilván tisztelet a kivételnek mindkét oldalon.)
2021. nov. 22. 13:05
 19/49 anonim ***** válasza:
100%
Pohos desznyó.😂🤣
2021. nov. 22. 13:09
 20/49 anonim ***** válasza:
9%
19 Még mindig inkább, mint szottyadt szatyor. 🤣😂
2021. nov. 22. 13:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!