Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Darabra hány ember lehet aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Darabra hány ember lehet aki még szűz 25 év felett is?

Figyelt kérdés
Vajon eléri az emberek 1 százalékát , vagy még szerencsétlenebbek vagyunk?

#Kései szűz #Akik senkinek nem kellenek
2021. nov. 19. 16:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
61%

10#

Mi magyarok mindig a legsz.rabb és leghaszntalanabb dolgokat vettük át a nyugattól legelőször

Valahogy mindig a beteg dolgokat szerettük eltanulni, mert ez egy beteg elborult korcs nép

2021. nov. 19. 16:55
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
11# "ide a kultúra szekérrel jön, és mire ideér, az is sáros lesz" - már nem tudom kitől hallottam, de szerintem nagyon találó.
2021. nov. 19. 16:57
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

"Ha igaz amit írsz, akkor egészen jól kijön: 15-20 % a különbség a férfiak és nők között, tehát a férfi incelek aránya legalább 15% vagy ennél is több"

Egy átfogó magyar kutatásban szerepelt, de a linket most nem tudom előkeresni

Viszont attól, hogy valaki a felmérés idején épp nem volt tartós párkapcsolatban, közel sem lesz incel.

2021. nov. 19. 17:09
 14/24 anonim ***** válasza:
35%

13#

A különbségről beszélek

Ha a két nem között egy ilyen meghatározó mértékű különbség van (15-20%) az logikailag azt jelenti hogy annak a 15%-nak (ami pusztán a különbség a két nem között, és nincsen benne a sikertelen nők csoportja sem) egy olyan rétegnek kell lennie akik nem jutnak nőhöz.

Az aktuális párkapcsolati helyzetről szól a felmérés, viszont maga a nemek közötti számbeli különbség szemlélteti azt hogy a férfi oldalon mekkora a hátrány, ami a párkapcsolati térből ugyanúgy kivetül a szexuális sikeresség terére.

És akkor még nem számoltuk bele hogy a sok femcelt is belekalkulálva azokra mennyi ezen felüli incel van még.

Nem akarok tippelgetni, de az már biztos hogy több mint 15%-os az arány

2021. nov. 19. 17:25
 15/24 anonim ***** válasza:
35%

Kezdjük ott, hogy a felmérések szerint a 20-30 év közötti férfiak 60-65 %-a, nők 75-80 %-a tartós párkapcsolatban van“”

Oké és mégis kivel van kapcsolatban a sok nő, ha igazából ugyanannyi férfi van mint nő??

2021. nov. 19. 19:20
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
15! Idősebb férfiakkal!
2021. nov. 19. 19:22
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Bőven van 3-4% aki 25 éves korában is szűz, és van 1-2% aki az is marad.
2021. nov. 19. 20:00
 18/24 anonim ***** válasza:
69%
Több van, mint gondolnád.
2021. nov. 19. 21:45
 19/24 anonim ***** válasza:
35%
#14 De értsd már meg, hogy az a 15 % különbség nem jelenti azt, hogy ez mind elkeseredett szüzekből áll. Tartós párkapcsolatokra vonatkozott a felmérés, nekem ismeretségi körömben az volt a tapasztalatom, hogy a huszonéves srácok jóval kevésbé sietnek bármi elköteleződéssel. Nőknél hamarabb hatni kezd akár a külső nyomás, akár a belső tik-tak. A szüzességet pedig már akkor is el tudod veszíteni, ha az egész huszonéveid alatt össz-vissz egy hónapot voltál kapcsolatban.
2021. nov. 19. 22:28
 20/24 anonim ***** válasza:
40%

19#

Értsd meg inkább hogy ha az általad közölt felmérés helyes, az nettó bizonyítéka a súlyos férfitöbblet okozta incelburjánzásnak.

Akármilyen nevetségesen is hangzik, de ha 15-20%-al több nő él párkapcsolatban mint férfi, akkor ott valami NAGYON nincs rendjén. Ezzel nem azt akarom mondani hogy az én magány-problémámért közvetlenül ez volna a felelős, sokkal inkább azt hogy ez egy sokkal súlyosabb társadalmi probléma mint látjátok, és mint képzelik sokan.

Amit te tapasztalsz azt viszont én nem tapasztaltan egyedül olyan férfiaknál, akik rengeteg nőt megkaphattak, ezért a párkapcsolat nekik terhes dolog. A többiek pedig javarészt azért nem köteleződik el mert nincs kivel, mert a nők nagyon nagy része foglalt, és túl sok srác ácsingózik ugyanarra a jól kinéző nőre. Egy ilyen durván felborult párkapcsolati piaci egyensúlynál a férfiak társkeresési lehetőségei gyakorlatilag borzalmasak.

Nem azt állítom hogy az a 15% az mind szűz, de azt hogy magányos az biztos.

Amúgy én egy nap párkapcsolat nélkül is elvesztettem a szüzességem, így ahhoz egy hónap kapcsi sem kell. És nem, nem az elköteleződési szándék hiánya vezetett ehhez.

2021. nov. 19. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!