Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van valami haszna, előnye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami haszna, előnye annak ha az ember örökre egyedül van?

Figyelt kérdés

Én nem tudok ismerkedni, sosem volt barátnőm és szerintem soha nem is fogom tudni összehozni.

Van az egyedüllétnek valami értelem?

Folyamatosan szomorú vagyok emiatt, hogy nekem nem lehet ebben részem, pedig milyen jó lehet. Meg a fiatal korom abból állt hogy ezen szomorkodtam, mások meg élvezték az életet.

2021. nov. 15. 17:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%

Saját szabályok, nem kell kompromisszumot kötni senkivel

Ennyi jutott eszembe

2021. nov. 15. 17:28
 2/14 anonim ***** válasza:
24%
nincs
2021. nov. 15. 17:30
 3/14 anonim ***** válasza:
84%
Kevesebb stressz, több szabadidő.
2021. nov. 15. 17:58
 4/14 anonim ***** válasza:
96%

Nőként eszembe jut egy csomó minden.

Csak magam után kellene takarítani a fürdőszobát és a mellékhelyiséget, nem trappolna át soha senki piszkos cipőben a lakáson, tönkretéve az igyekezetemet. Csak olyat főznék amit én szeretek - ez utóbbi állandó megalkuvás és vita tárgya, hogy mit vegyünk, mit együnk. Néha lenne szex egy kedves idegennel, így párban le vagyok sza...mellőze vagyok mint nő.

Viszont mindig egy töküres lakásba hazajönni, érezni a társadalmi kirekesztettséget ami az egyedülálló nőket és anyákat sújtja, az nagyon megviselt lelkileg amíg úgy éltem.

2021. nov. 15. 18:01
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Az egyedüllétben sok lehetőség van, de kevesen tudják ezt úgy kiaknázni, hogy a magány semmilyen negatív hatással ne legyen rájuk.
2021. nov. 15. 18:20
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt csinálsz, amit akarsz, akkor és oda mész, ahova akarsz, nem kell elszámolni se az időddel, se a pénzeddel, egyszóval nem kell alkalmazkodni senkihez. Az egyedüllét nem jelent feltétlenül magányt.
2021. nov. 15. 18:32
 7/14 anonim ***** válasza:
81%
Igazából én is élvezem,csak a barátok is lemorzsolódtak,vagy ha közös programok voltak is olyan szánalom...hívjuk meg .... ot ne legyen mindig egyedűl.
2021. nov. 15. 19:54
 8/14 anonim ***** válasza:
76%
Hát én évek óta szingli vagyok, nem érzem kirekesztettnek magam.
2021. nov. 15. 20:16
 9/14 anonim ***** válasza:
40%

#4: "érezni a társadalmi kirekesztettséget ami az egyedülálló nőket és anyákat sújtja"

vesd össze a saját mondatoddal:

"Néha lenne szex egy kedves idegennel"

Valahol errefelé keresd annak a bizonyos társadalmi kirekesztettségnek az okát.

Egyébként a szingli férfiakról ugyanúgy megvan a vélemény, hidd el nekem, csak annyi a különbség, hogy mivel a társadalom egyik felét nők alkotják (akik közül csak az szingli, aki az akar lenni vagy nem akar kompromisszumot kötni/túl magasra teszi a lécet), így ők eleve amíg nem ismerik az adott férfit, addig potenciális partnernek tekintik. Nem feltétlenül maguknak, hanem akármelyik barátnőjüknek, ismerősüknek a sokezer ismerősük közül, így dob helyett élelemmel próbálnak verebet fogni. Ez pedig akkor változik (azaz vesz akár 180°-os fordulatot), amikor megismerik a férfit és rájönnek, hogy az ő feltételrendszere nem találkozik a nők feltételrendszerével, akkor elhordják minden szemétnek).

És általában az egyetlen dolog, ami képes megsebezni egy ilyen férfi egóját, az a szexualitás. Nos, ebből szerintem kikövetkeztethettétek, hogy a SAJÁT VÁLASZTÁSBÓL SZINGLI férfiak általában megkapják a szexet, így a nő képtelen megsebezni az egójukat.

Az őket ért támadások gellert kapnak és az inceleket találják el, akik meg nem saját választásból szinglik, viszont többségüknek szintén vannak (lennének) feltételei, nem futnak pincsikutyaként a nők után.

2021. nov. 15. 23:43
 10/14 anonim ***** válasza:

"Meg a fiatal korom abból állt hogy ezen szomorkodtam"

Az idosebb korod meg abbol fog allni, hogy szanod a csovesszallon, tartasdij-automatakent funkcionalo ferfiakat :)

37F incel

2021. nov. 16. 00:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!