Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van annyi orvosos kérdés? Ezt egy ember írja vagy kezd a nők mániájává válni?
Nem tudom, szerintem egy embernek ez a fétise és itt éli ki magát.
Lehet nekem meg a pékeket kellene promotálni, mert én meg az ő szakmájukat tartom szexinek. 🤔
Az a vicces, hogy pont azt tették tönkre. A jó keltésztás kakaós csigát! Gyerekkorom kedvence ❤️
Amúgy az összes péket bekövettem YT-on, néha rájuk csorgatom a nyálam.
Nincs ebben semmi szokatlan. Bizonyos IQ alatt a kedves doktor urak félistennek számítanak. És a végletekig ajnározva vannak.
Nem fétis, csak úristeeeen orvos, akkor az egy félisten... a Dr Bubó..
Szimplán IQ hiányos állapot.
szerintem ezek joresze kamu, vagy nyomorult incelek irjak ki a noket ‘parodizalv’ de csak az orvosig terjed a kreativitasuk, vagy valakinek a kitalalt tundermesei.
en is eleg sok orvost ismerek a csaladom es a barati tarsasagom reven, de nem ertem ezt az istenitest, koztuk is ugyanugy akadnak buta, semmirekello tahok, mint mas szakmaban. mar csak a falusi oregasszonyok meg a tanulatlan pronyok esnek hasra, hogy ‘uristen doktorur…’
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!