Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van annyi orvosos kérdés? Ezt egy ember írja vagy kezd a nők mániájává válni?

Figyelt kérdés
Csak mert én egészségügyi szakdolgozóként azért tudnék mesélni a doktor urakról, azért ezt egy nő se akarhatja... (Tisztelet a kevés kivételnek, akik korrektek és nem cápa módjára vadásszák le az ápolónőket és szakorvos-jelölteket.)

2021. nov. 8. 20:58
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
97%

Nem tudom, szerintem egy embernek ez a fétise és itt éli ki magát.

Lehet nekem meg a pékeket kellene promotálni, mert én meg az ő szakmájukat tartom szexinek. 🤔

2021. nov. 8. 21:03
 2/22 A kérdező kommentje:
kakaós csiga > bármi
2021. nov. 8. 21:06
 3/22 anonim ***** válasza:
94%

Az a vicces, hogy pont azt tették tönkre. A jó keltésztás kakaós csigát! Gyerekkorom kedvence ❤️

Amúgy az összes péket bekövettem YT-on, néha rájuk csorgatom a nyálam.

2021. nov. 8. 21:11
 4/22 anonim ***** válasza:
26%

Nincs ebben semmi szokatlan. Bizonyos IQ alatt a kedves doktor urak félistennek számítanak. És a végletekig ajnározva vannak.

Nem fétis, csak úristeeeen orvos, akkor az egy félisten... a Dr Bubó..

Szimplán IQ hiányos állapot.

2021. nov. 8. 21:13
 5/22 anonim ***** válasza:
91%
Linkeljetek már párat, mert én egyet sem láttam még.
2021. nov. 8. 21:19
 7/22 anonim ***** válasza:
68%

szerintem ezek joresze kamu, vagy nyomorult incelek irjak ki a noket ‘parodizalv’ de csak az orvosig terjed a kreativitasuk, vagy valakinek a kitalalt tundermesei.

en is eleg sok orvost ismerek a csaladom es a barati tarsasagom reven, de nem ertem ezt az istenitest, koztuk is ugyanugy akadnak buta, semmirekello tahok, mint mas szakmaban. mar csak a falusi oregasszonyok meg a tanulatlan pronyok esnek hasra, hogy ‘uristen doktorur…’

2021. nov. 8. 21:31
 8/22 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, ezért is lepődtem meg. A kérdést kiírókat szívesen bevinném egy éjszakai műszakra, hogy lássák, hogy a nagy életmentők mivel foglalatoskodnak. (Ismétlem: tisztelet a kivételnek!)
2021. nov. 8. 21:34
 9/22 anonim ***** válasza:
17%
Az összes orvos rossz ember?
2021. nov. 8. 21:35
 10/22 A kérdező kommentje:
Senki nem írta ezt.
2021. nov. 8. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!