Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ilyen ember nem nyitott az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen ember nem nyitott az ismerkedésre?

Figyelt kérdés

Az edzőterembe ahová járok, jár egy srác, pár évvel lehet idősebb mint én.

Mindig csak köszön, és nem is nagyon beszélget senkivel, de ha megszólal határozottnak tűnik.

Nekem régóta tetszik, nagy nehezen megtudtam a teljes nevét, és rákerestem facebookon.

Egészen biztos, hogy van közös ismerősünk, de a profilján semmi nem látszik, egyetlen profilképe van, azt sem lehet kinagyítani. Ja meg lehet tudni, hogy Budapesten született, de azon kívül semmi, minden infó láthatatlan, legalábbis számomra aki nem vagyok az ismerőse. (de az ismerősei listáját sem láthatom, még csak a közös ismerőseinket sem ahogy fentebb írtam)

Csak azt akartam megnézni, hogy van e barátnője vagy hogy hátha kiderül róla valami, de sajnos nem.

Instagramon nincs fent.

Kicsit nekem olyan mintha nem akarna ismerkedni azért ilyen "titkos" mindene, és nem tudom....szerintetek?

2021. nov. 16. 04:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet.
2021. nov. 16. 04:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg távolságtartó. Majd találsz valaki mást helyette!
2021. nov. 16. 04:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy épeszű ember sem teregeti a magánéletét, főleg a fakebookon. Nem személyes, hanem adatvédelmi okokból.
2021. nov. 16. 07:28
 4/5 anonim ***** válasza:

csak egy normalis ember, aki nem a csajok miatt jar edzeni es mint minden intelligens embernek, privat a social media profilja.

lehet, hogy baratnoje, csaladja van. lehet, hogy csak nem erdekli most a csajozas. lehet, hogy abszolut be se jossz neki, mint no.

2021. nov. 16. 10:14
 5/5 anonim ***** válasza:
A fenti válaszokkal egyetértek, de megpróbálhatnál valahogy beszédbe elegyedni vele.
2021. nov. 18. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!