Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nők, miért nem igénylik a szexet? 30éves vagyok és hát, hogy is mondjam , nincs barátnőm... Emberek nélkül én is csak egy senki vagyok.
Figyelt kérdés
A mai nők, miért nem igénylik a szexet?
Szerintem többségében a férfiak el vannak nyomva.
Sokkal több nőt látok, akik csak szórakoznak a férfiakkal.
Kigúnyolják a férfiakat, lealázzák és a szépségüket kihasználva lealacsonyítják őket.
Írjon rám, aki nem ilyen, de komolyan mondom, hogy a mai világban a legtöbb nő szétalázza a férfiakat.
Tisztelet a kivételnek, többségében a nők tehetnek erről?
Vagy csak az én ismerőseim között pont olyannal vagyok együttvéve, aki szétgyalázza a férfiakat?
Lányok? Nincs bennetek egy kis együttérzés?
2021. nov. 18. 17:05
71/80 anonim válasza:
Hogyan nyomják el a nők a férfiakat?
72/80 anonim válasza:
70.Attól, hogy nem akarnak veled lefeküdni, még nem vagy elnyomva.🤡
73/80 A kérdező kommentje:
A szépségükkel.
2021. nov. 20. 10:19
74/80 anonim válasza:
Hogyan nyomunk el a szépségünkkel?
75/80 anonim válasza:
73: Mintha lenne nekik. Lassan 40 évem alatt nagyjából 6-8 szép nőt láttam életemben. Nagyon sok aki a "vékony vagyok tehát szép vagyok" szerint látja magát, pedig ez nem igaz, nem lesz szép kizárólag vékonyságtól valaki.
76/80 anonim válasza:
75: egen, tuti, hogy nem a te fejedben van a baj, hanem sokezer nő külsejével 🤡
77/80 anonim válasza:
76: A válasz a kérdezőnek szólt, nem neked. Ő azt mondta a szépségükkel, én pedig reagáltam, hogy azzal nem tudnak. Ennyi. A te fejedben sincs minden rendben, ha beleállsz olyanba, aki nem is hozzád beszél :D
78/80 anonim válasza:
#77 Elkéne fogadni, hogy néha nem mindenki más a hülye, hanem te magad. Ha 40 év alatt 6-8 szép nőt láttál eddig, ez a te személyes problémád. A férfiak 99%-a nem tudna veled azonosulni, maximum akkor ha az egész életét egy egérlyukban élte le.
79/80 anonim válasza:
Amíg jobban tudjuk magunknak csinálni, mint egyesek nekünk, addig nem is fogjuk igényelni.
80/80 anonim válasza:
78: Továbbra is csak a lepontozás és a sértegetés teszi ki az értelmi skálád nagyrészét? Gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!