Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai nők, miért nem igénylik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nők, miért nem igénylik a szexet? 30éves vagyok és hát, hogy is mondjam , nincs barátnőm... Emberek nélkül én is csak egy senki vagyok.

Figyelt kérdés

A mai nők, miért nem igénylik a szexet?

Szerintem többségében a férfiak el vannak nyomva.

Sokkal több nőt látok, akik csak szórakoznak a férfiakkal.

Kigúnyolják a férfiakat, lealázzák és a szépségüket kihasználva lealacsonyítják őket.

Írjon rám, aki nem ilyen, de komolyan mondom, hogy a mai világban a legtöbb nő szétalázza a férfiakat.

Tisztelet a kivételnek, többségében a nők tehetnek erről?

Vagy csak az én ismerőseim között pont olyannal vagyok együttvéve, aki szétgyalázza a férfiakat?

Lányok? Nincs bennetek egy kis együttérzés?

2021. nov. 18. 17:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 anonim ***** válasza:
3%
A női frigiditás az oka.
2021. nov. 18. 22:02
 32/80 anonim ***** válasza:
97%
Miét is frigidek a nők, #31-es? Mert nem fekszenek össze mindenkivel? Ha meg így tennének, te hordanál el őket mindenféle szajhának. :D
2021. nov. 18. 22:31
 33/80 anonim ***** válasza:
96%
Mit értesz együttérzés alatt?
2021. nov. 18. 22:49
 34/80 anonim ***** válasza:
0%
az itteni öregasszony vagy csúf nőkkel nekem sem lenne kedvem .
2021. nov. 19. 09:17
 35/80 anonim ***** válasza:
100%

"Lányok? Nincs bennetek egy kis együttérzés?"

Az sem normális, aki együttérzésből szexel és/vagy együttérzésből vár szexet. A hideg ráz tőled, komolyan.

2021. nov. 19. 11:41
 36/80 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb nő igényli a szexet. Csak találnak magunkak olyat, akivel kedvük van hozzá és nem jótékonysági intézmények, hogy együttérzésből feküdjenek össze számukra nem vonzó emberekkel.

Ha mégsem találnak ideális partnert, akkor meg nincsenek a totális halálukon, mert amúgy *nem létszükséglet*. Ez nem összekeverendő az igény hiányával, csak nem vedlenek át vadállattá, amiért a gonosz vilag nem elégíti ki ezt az igényüket.

2021. nov. 19. 11:49
 37/80 anonim ***** válasza:
100%
Mondasz példát, hogy milyen 'szétalázásban' volt eddig részed? Őszintén érdekel. A közhiedelemmel ellentétben az NEM szétalázás, hogy valaki nem fekszik le veled...
2021. nov. 19. 11:54
 38/80 anonim ***** válasza:
10%
37: Viszont amikor vihognak a hátad mögött, hogy milyen ronda vagy és sosem jönnének össze veled (és azt gondolják nem hallod), az már felér az alázással!
2021. nov. 19. 12:57
 39/80 anonim ***** válasza:
92%
Ez tényleg bántónak hangzik, de ha azt gondolják, nem hallod, akkor nem az a céljuk, hogy neked megalázó legyen....
2021. nov. 19. 12:59
 40/80 anonim ***** válasza:
9%
Kérdező, ezektől ne várj empátiát.
2021. nov. 19. 14:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!