Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai nők, miért nem igénylik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nők, miért nem igénylik a szexet? 30éves vagyok és hát, hogy is mondjam , nincs barátnőm... Emberek nélkül én is csak egy senki vagyok.

Figyelt kérdés

A mai nők, miért nem igénylik a szexet?

Szerintem többségében a férfiak el vannak nyomva.

Sokkal több nőt látok, akik csak szórakoznak a férfiakkal.

Kigúnyolják a férfiakat, lealázzák és a szépségüket kihasználva lealacsonyítják őket.

Írjon rám, aki nem ilyen, de komolyan mondom, hogy a mai világban a legtöbb nő szétalázza a férfiakat.

Tisztelet a kivételnek, többségében a nők tehetnek erről?

Vagy csak az én ismerőseim között pont olyannal vagyok együttvéve, aki szétgyalázza a férfiakat?

Lányok? Nincs bennetek egy kis együttérzés?

2021. nov. 18. 17:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 A kérdező kommentje:
Egyenlőséget emberek! :)
2021. nov. 20. 09:12
 62/80 anonim ***** válasza:
100%
Miért nekünk kéne örömet adni bárkinek is? Szingliként senkivel nem fekszek le (miért tenném, ha nem vágyok rá?), most itt a barátom. Ugye tudjátok, hogy vannak prostik?
2021. nov. 20. 09:23
 63/80 A kérdező kommentje:

Van persze, de ahhoz el is kell menni...

Bátorság kell ahhoz is , hogy elmenj...

Szomorú Szűz leszek egész életembe.

2021. nov. 20. 09:32
 64/80 anonim ***** válasza:
100%
Magánügy, továbbra se értem, hogy mut szeretnél. Szánalomszexet? Azt bizony nem kapsz. Na meg hogy jön idő az egyenlőség, amikor a nyugati világban gyakorlatilag az van?
2021. nov. 20. 09:35
 65/80 anonim ***** válasza:
100%
Persze,hogy szomorú szűz leszel, mert várod, hogy egy lany belerepüljön a szádba és himsoviniszta vagy.
2021. nov. 20. 09:48
 66/80 anonim ***** válasza:
0%
egyes nőknél is vannak itt bőven bajok , ha már kora reggel folytatják az online veszekedést..
2021. nov. 20. 09:52
 67/80 A kérdező kommentje:

Itt nem a férfiak nézik le a nőt , hanem a nők a férfiakat :)

Többségében úgy vettem észre, hogy a mai nők Lenézik a férfiakat...

Javíts ki, ha tévedek.

2021. nov. 20. 09:53
 68/80 anonim ***** válasza:
100%
Én nem nézek le senkit, amíg nem ad rá nyomós okot. Viszont lefeküdni se fogok velük.
2021. nov. 20. 09:54
 69/80 anonim ***** válasza:
100%
68. Nyilván azzal kell aki szimpatikus, de azért vannak itt olyan férfiúk is szerintem akik önmaguk eldöntötték hogy szaxrul néznek ki és azóta a méreg eszik őket.
2021. nov. 20. 10:01
 70/80 anonim ***** válasza:
0%
Az milyen egyenlőség már, hogy a nők elnyomják a férfiakat…
2021. nov. 20. 10:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!